Edzőink

Bagyinszki Anikó – Aerobik oktató

bagyinszky-aniko-royal-fitness-club-aerobikAnikó vagyok, gyerekkorom óta a sportnak és a táncnak élek, nagyon fontos szerepet játszott mindig is az életemben a mozgás! A Profi Táncművész szakmában 7 évet töltöttem, ezután találkoztam a Zumbával 2010-ben, azonnal a szerelmese lettem!

Ebben a mozgásformában minden megtalálható, mivel a Zumba egy Party Fitness, ezért önfeledt szórakozásban lehet Részed! 60 percen át mozgunk, táncolunk. Azt alig veszed észre, hogy elment egy óra!

A Zumba a tánc és az aerobik ötvözete, egy órám alatt kb 600-700 kalóriát égetünk el. Könnyen elsajátítható tánclépésekre és az aerobik alaplépéseire épül fel, nem egy monoton óra az biztos!!
Kortól teljesen független,úgyhogy Mindenkit szeretettel várok az órámra!

  • Szuper hangulat mindig!
  • Ajánlott feszültség levezetésre terápiás céllal is!

Gyere és Táncold Magad Formába !! PEACE, LOVE, ZUMBAA!

Több óra típust is tartok itt a Royal Fitnessben, alakformáló step aerobic-ot ami abszolút kezdők számára is ajánlott, reggeli zsírégető aerobikot ami reggel felébreszt és formába hoz egész napra, valamint box aerobikot ami egy picit pörgősebb edzés de kezdők is csatlakozhatnak. Ez intenzívebb edzés mint a többi óra de éppen ettől jó és hatékony! Várlak szeretettel az óráimra a pontos időpontokat az órarendben találod! 🙂

Órarend

Szólj hozzá te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.