TRX – Függő lettem!

Használd a tested a gépek helyett!
Az átlagemberek edzése
– figyelembe véve az aktuális fittségi szintet és a kitűzött fittségi célokat – a funkcionális erőfejlesztésről kell, hogy szóljon! Ezen azt értem, hogy olyan gyakorlatokat kell végezni, amelyek egyszerre hatnak a vázizom rendszerre és a keringési rendszerre. A mindennapi életben mozgás közben kell erőt kifejteni, így elsődleges fontosságú a core izmok stabilitása. (Ehhez képest azt látjuk, hogy a gépekkel telezsúfolt fitnesz termek inkább a testépítő módszerekkel edzők igényeit elégítik ki (izolált gyakorlatok egy-egy izomcsoportra), ugyanakkor a célközönség az átlagemberekből áll.)

Véleményem szerint nonszensz, hogy 8-9 óra ülőmunka után az emberek azért mennek el a fitnesztermekbe, hogy ülve végezzenek izolált gyakorlatokat, miközben derekukat a háttámlának feszítve kímélik core izmaikat (pont azokat az izmokat, amikre a mindennapi életben a legnagyobb szükségük van). Fel kell állni a gépektől és a funkcionális eszközök és módszerek felé kell fordulni (a preventív szemlélet is ezt követeli)! Ezt igazolják a tapasztalatok, a vendégek visszajelzései és a külföldi szakemberek fitnesz világ jövőjére vonatkozó egybehangzó előrejelzése.

A TRX ezt a fajta kemény, de hatékony edzést teszi elérhetővé az átlagemberek számára is. Abszolút funkcionális tréning, egyszerre dolgoztatjuk a vázizom rendszert és a keringési rendszert, miközben a core izmok folyamatosan stabilizálnak. A TRX-ben megtaláltam azt az eszközt, amellyel saját és vendégeim edzéseit is hatékonyabbá és élvezetesebbé tehetem.

Tudásomat Pozsonyi Zsolt TRX Master Trainertől szereztem, de az igazi gyakorlati tapasztalatokban Lénárt Kriszta segített.

A TRX egyszerűségének, hatékonyságának és sokoldalúságának köszönhetően a már sokatok számára ismert és kedvelt deepWORK edzéseim tökéletes kiegészítése is lehet. Óráimat elsősorban kezdő TRX gyakorlóknak ajánlom.

A helyek korlátozottak, ezért KIZÁRÓLAG BEJELENTKEZÉSSEL LEHET LÁTOGATNI AZ ÓRÁKAT!
Regisztrálj be a SPOMOCO-ba, és egy kattintással tudsz mindig jelentkezni.

Ha elakadnál, keress bátran facebookon vagy telefonon (+36305224151).

Szeretettel várlak óráimon!
Sándor Anikó