Személyi edzők

Rudolf Máté – Személyi edző

royal_212Amikor az első versenyemre készültem, tudatosult bennem, hogy a változásnak komoly ára van. Az így szerzett tapasztalat felbecsülhetetlen érték a munkám során. Fegyelmezetté, türelmessé, kitartóvá tesz. A szakmai  és elméleti tudás itt csúcsosodik ki igazán.

Gyermekkorom óta a sport része az életemnek. 15 évet foglalkoztam labdarúgással és 7 éve Fitness –Testépítéssel. Egy sportsérülés miatt hagytam ott a futballpályát és kezdtem el edzőterembe járni. Az idő múlásával a testépítő sport szerelmese lettem és egyre jobban érdekelt hogyan tudom formálni, tökéletesíteni a testemet.
Saját magamon tapasztaltam meg, hogy megfelelő edzéssel és helyes táplálkozással, na meg persze kitartó munkával mekkora változásra képes az emberi test.
2015-ben doppingmentes, un natural testépítő versenyen vettem részt, ahol Újonc kategóriában Országos 3. és Nemzetközi 3. helyezést sikerült elérnem.

Azért lettem személyi edző, hogy tapasztalataimat kamatoztatva segíthessek Neked, ha változtatni szeretnél, egészségesen és fitten szeretnél élni, esetleg kérdésed van edzéssel, edzéstervvel és táplálkozással kapcsolatban.
Fordulj hozzám bizalommal!

Szólj hozzá te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.