Edzőink

Sándor Anikó – deepWork tréner

royal-fitness-club-sandor-aniko-deepworkdeepWORK ™ az egyik szerelmem már 2013 óta! Aerobicra sem sokkal korábban kezdtem el járni Szendehelyen, itt kezdődött minden.
Olyan kézenfekvő, hogy mindenki azzal kezdi a bemutatkozást, hogy: XY vagyok, gyermekkorom óta életem része a sport. Én ebben a tekintetben is kivétel vagyok!

Dobák Tamara fantasztikus óráinak köszönhetően mára már szinte elképzelhetetlennek tartom, hogy egy hétnél több időt eltöltsek mozgás nélkül.
A deepWORK ™ célja, hogy meghalljuk a saját belső hangunkat, érezzük a belsőnk adta válaszokat, kilépjünk a komfortzónánkból.
Ötvözi a bodyARTTM és az IRON SYSTEM® mögött rejlő tudást.

  •          atletikus,
  •          intenzív,
  •          ugyanakkor egyszerűen követhető,
  •          különleges
  •          és más ismert mozgásprogramoktól meglehetősen eltérő edzésforma.

A gyakorlatok alapja az öt természeti elem (föld, fa, tűz, fém és víz – az alapja. Ezek más-más energiaforrásokat képviselnek.) és a rengeteg pozitív energia! Egy holisztikus funkcionális tréning, amelynek kitalálója Robert Steinbacher!  Az edzést csoportosan, eszköz nélkül, mezítláb végezzük, csak folyadékot hozz magaddal!
A deepWORK ™ mozgássorokat úgy fejlesztették ki, hogy a megfelelő légzésgyakorlatokkal kombinálva mindig együtt jelenjen meg bennük az erősítés és a nyújtás, azaz a feszültség és a relaxáció. Távol-keleti gondolkodásmódra, azaz a két ellentétes erő közötti váltakozásra épül: Feszültség és relaxáció – jin és jang! = kihívás és egyensúly! Személyes tapasztalatom az, hogy egy deepWORK ™ óra alatt teljesen megszabadulok a napi stressztől, és feltöltődve, kitisztult elmével lépek ki az edzőterem ajtaján. Főállásban egy újság szerkesztőségénél és egy médiaügynökségnél dolgozom, a magánéletben pedig a férjemmel több fotós, illetve webes projekt kivitelezői vagyunk. A feszített munkatempónak köszönhetően elengedhetetlen az energiám szinten tartása, ebben (is) nagy mértékben segít a deepWORK ™. A párommal éppen úgy, ahogy a magánéletben és a munkában, a sportban is kiegészítjük egymást, így nem tudnék elképzelni egy deepWORK ™ órát sem nélküle. Tehát ne aggódj, hogy Te leszel az egyetlen férfi a csapatban! 🙂 Mindenkinek ajánlom kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül!
Tudásomat Magyarország legjobb trénereitől, Lencsés Ritától és Borsodi Balázstól szereztem. Akinek viszont a legtöbbet köszönhetek, az Dobák Tamara, akinél az egész elkezdődött, aki ösztönzött a képzés elvégzésére, és akinek kitartása, precizitása és lelkesedése követendő példa számomra.

„Are you READY?”

Tudj meg többet erről az edzésről!

Szólj hozzá te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.