Edzőink

Sándor Anikó – deepWork tréner

royal-fitness-club-sandor-aniko-deepworkdeepWORK az egyik szerelmem már 2013 óta! Aerobicra sem sokkal korábban kezdtem el járni Szendehelyen, itt kezdődött minden…
Olyan kézenfekvő, hogy mindenki azzal kezdi a bemutatkozást, hogy: XY vagyok, gyermekkorom óta életem része a sport. Én ebben a tekintetben is kivétel vagyok!

Dobák Tamara fantasztikus óráinak köszönhetően mára már szinte elképzelhetetlennek tartom, hogy pár napnál több időt eltöltsek mozgás nélkül.

A deepWORK legtömörebben megfogalmazva:
Intenzív kardió és erőtréning, mely rendkívül jól fejleszti az állóképességet, és formálja az alakot.
• 100 % alakformálás,
• állóképesség fejlesztés,
• hajlékonyság fokozás
• és feszültség oldás

Bővebben ITT olvashatsz róla!

Főállásban egy újság szerkesztőségénél és egy médiaügynökségnél dolgozom, a magánéletben pedig a férjemmel több fotós, illetve webes projekt kivitelezői vagyunk. A feszített munkatempónak köszönhetően elengedhetetlen az energiám szinten tartása, ebben (is) nagy mértékben segít a deepWORK. A párommal éppen úgy, ahogy a magánéletben és a munkában, a sportban is kiegészítjük egymást, így nem tudnék elképzelni egy deepWORK órát sem nélküle. Tehát ne aggódj, hogy Te leszel az egyetlen férfi a csapatban! 🙂 Mindenkinek ajánlom kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül!
Tudásomat Magyarország legjobb trénereitől, Lencsés Ritától és Borsodi Balázstól szereztem. Akinek viszont a legtöbbet köszönhetek, az Dobák Tamara, akinél az egész elkezdődött, aki ösztönzött a képzés elvégzésére, és akinek kitartása, precizitása és lelkesedése követendő példa számomra.

„Are you READY?”

Tudj meg többet erről az edzésről!

Szólj hozzá te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.