Fogyás - zsírégetés

Hot Iron – Iron System

Nagy Nikolett vagyok. Ha kérdezik tőlem, hogy mi a Hot Iron, én azt szoktam válaszolni, hogy „ez egy zenére elkövetett, súlyzós edzés”. De persze sokkal több annál. A Hot Iron Németországból ered, szakemberek által tudományosan meghatározott és létrehozott edzésprogram. Magyarországon 2008 óta van, a felmérések szerint, ha valaki egyszer kipróbálja, hosszú távon kitart mellette. Ennek okai:

BODYART

bodyart-royal-fitness-clubA bodyART® húsz éve van jelen a fitnesziparban. A legdinamikusabban fejlődő saját testsúlyos holisztikus funkcionális tréning. Megalkotója Robert Steinbacher és Alexa Lee. A két módszer világsikere abban is rejlik, hogy a legkiválóbb edzők dolgoznak azon folyamatosan, hogy évről évre megújítsák, tökéletesítsék. 

CROSS TRAINING – FUNKCIONÁLIS ERŐSÍTŐ EDZÉS

A Cross Training egy CrossFit jellegű edzésrendszer, amely csupán pár éve került kialakításra az USA-ban. Népszerűvé a 300 című film tette, melynek szereplőit CrossFittel edzették. Ez az edzéstípus több sportág elemeit vegyíti egy edzésformává (atlétika, súlyemelés, evezés), ebben rejlik rendkívüli hatékonysága.

Kondicionáló Aerobik

kondicionalo-aerobik-royal-fitness-club-vacA Kondicionáló Aerobik egy erő-állóképesség fejlesztő csoportos óra. 10 perc intenzív bemelegítés után erősítő és kardió edzés következik, eszközökkel és saját testsúllyal. Az eszközhasználat igazán sokoldalú lehet.

SZEMÉLYI EDZÉS A ROYAL FITNESS CLUBBAN

koszegi-rajmund-royal-fitness-club-vacSokan azt gondolják, hogy a személyi edző igénybevétele olyan luxus, amit csak a sztárok és gazdagok engedhetnek meg maguknak, pedig ez egyáltalán nincs így! A személyi edzés egy sokszorosan megtérülő befektetés!

ZUMBA FITNESS

bagyinszky-aniko-royal-fitness-club-zumba-fitnessA Zumba egy olyan óratípus ahol önfeledten, észrevétlenül égetheted a kalóriákat. Ez egy Party Fitness, ahol a könnyedén elsajátítható tánclépések mellett buli hangulatban formálhatod testedet!!

Edző: Bagyinszki Anikó

ZSÍRÉGETŐ ÉS ALAKFORMÁLÓ EDZÉS

alakformalo-edzes-royal-fitness-clubSzívesen és viszonylag gyorsan szabadulnál meg a nem kívánt plusz kilóktól, úgy, hogy közben a lábad és a popsid is feszesebb, formásabb lesz?!  Akkor mindenképpen ki kell próbálnod a step-aerobic edzésmódot!