Fogyás - zsírégetés

Hot Iron – Iron System

Nagy Nikolett vagyok. Ha kérdezik tőlem, hogy mi a Hot Iron, én azt szoktam válaszolni, hogy „ez egy zenére elkövetett, súlyzós edzés”. De persze sokkal több annál. A Hot Iron Németországból ered, szakemberek által tudományosan meghatározott és létrehozott edzésprogram. Magyarországon 2008 óta van, a felmérések szerint, ha valaki egyszer kipróbálja, hosszú távon kitart mellette. Ennek okai:

BODYART

bodyart-royal-fitness-clubA bodyART® húsz éve van jelen a fitnesziparban. A legdinamikusabban fejlődő saját testsúlyos holisztikus funkcionális tréning. Megalkotója Robert Steinbacher és Alexa Lee. A két módszer világsikere abban is rejlik, hogy a legkiválóbb edzők dolgoznak azon folyamatosan, hogy évről évre megújítsák, tökéletesítsék. 

Kondicionáló Aerobik

kondicionalo-aerobik-royal-fitness-club-vacA Kondicionáló Aerobik egy erő-állóképesség fejlesztő csoportos óra. 10 perc intenzív bemelegítés után erősítő és kardió edzés következik, eszközökkel és saját testsúllyal. Az eszközhasználat igazán sokoldalú lehet.

Ritmo Latino

ritmo-latino-royal-fitness-clubA Ritmo Latino egy olyan alakformáló edzés, ahol a klasszikus aerobik órát a versenytánc alaplépéseivel ötvöztük, hogy az edzés ne csak hatékony legyen, hanem igazán szórakoztató is! Az óra felépítése…

TRX SUSPENSION TRAINING

lenart-kriszta-trx-royal-fitness-clubA TRX-et az amerikai haditengerészet elit csapata fejlesztette ki, de mára az egyik leginnovatívabb fitneszeszközzé vált világszerte, mert a leggyengébb kezdő és a profi versenyző is 100%-os edzést végezhet ezzel az egyszerű, de annál sokoldalúbb eszközzel.

ZUMBA FITNESS

bagyinszky-aniko-royal-fitness-club-zumba-fitnessA Zumba egy olyan óratípus ahol önfeledten, észrevétlenül égetheted a kalóriákat. Ez egy Party Fitness, ahol a könnyedén elsajátítható tánclépések mellett buli hangulatban formálhatod testedet!!

Edző: Bagyinszki Anikó