Rehabilitáció

Preventív gerinctorna

A képzést az elismert, kiváló gyógytornászoknál, Nagy Dorkánál, Keszi Krisztinánál és Ballai Évánál végeztem. A tőlük tanultakat nemcsak a preventív gerinctornán, hanem a többi órán is igyekszem alkalmazni.

Tudta-e Ön, hogy vannak rövidülésre, zsugorodásra hajlamos izmaink, amiket elsősorban nyújtanikell, és vannak gyengülésre, megnyúlásra hajlamosak, amelyeket főként erősíteni kell? Sőt, akad, amelyik egyformán tartozik mindkét csoportba! 🙂

Most képzeljen el magán egy hosszú pólót! Ha ennek a pólónak a legalsó csücskét megszorítja, és lefele húzza, a póló többi része is gyűrődni fog, sőt, még a vállánál is feszülni fog. Ugyanígy egymástól távolabbi izmaink is kapcsolatban állnak, hatást gyakorolnak egymásra.

BODYART

bodyart-royal-fitness-clubA bodyART® húsz éve van jelen a fitnesziparban. A legdinamikusabban fejlődő saját testsúlyos holisztikus funkcionális tréning. Megalkotója Robert Steinbacher és Alexa Lee. A két módszer világsikere abban is rejlik, hogy a legkiválóbb edzők dolgoznak azon folyamatosan, hogy évről évre megújítsák, tökéletesítsék. 

SZEMÉLYI EDZÉS A ROYAL FITNESS CLUBBAN

koszegi-rajmund-royal-fitness-club-vacSokan azt gondolják, hogy a személyi edző igénybevétele olyan luxus, amit csak a sztárok és gazdagok engedhetnek meg maguknak, pedig ez egyáltalán nincs így! A személyi edzés egy sokszorosan megtérülő befektetés!