CROSS TRAINING – FUNKCIONÁLIS ERŐSÍTŐ EDZÉS

A Cross Training egy CrossFit jellegű edzésrendszer, amely csupán pár éve került kialakításra az USA-ban. Népszerűvé a 300 című film tette, melynek szereplőit CrossFittel edzették. Ez az edzéstípus több sportág elemeit vegyíti egy edzésformává (atlétika, súlyemelés, evezés), ebben rejlik rendkívüli hatékonysága.

Felépítésének köszönhetően változatos, a teljes testet erősítő, az állóképességet és az erő-állóképességet fejlesztő edzésforma. Sokoldalú eszközhasználat jellemzi, mint például a kettlebell, az ugrálókötél, a gyűrű, a húzódzkodó állvány, tárcsák, medicin labdák, plyoboxok.

royal_178Menete: Az edzés alapos bemelegítéssel kezdődik, majd a napi WOD (Workout Of the Day) teljesítésével folytatódik. Ez egy naponta változó feladatsor, ami általában több változatban kerül felírásra a táblára. Lányoknak és fiúknak, illetve kezdőknek megkülönböztetve. A feladatok végrehajtását edző felügyeli és segít a helyes kivitelezés elsajátításában. Az edzés végén hasizom erősítő feladatsor van, ami szintén naponta változik. Az edzéshez – a terem nyitva tartási idejében – bármikor lehet csatlakozni.
H-P: 7:00 – 10:00 és 15:00 – 21:00
Szo: 10:00 – 12:00

A CrossTraining számodra is kiváló választás, ha közepes, vagy jobb terhelhetőséggel bírsz, keresed az igazi kihívást, még többet akarsz kihozni magadból. Kezdőknek hamarosan csoportos előkészítő edzéseket indítunk.
Edző: Dávid Erika