Fitforma

kondicionalo-aerobik-royal-fitness-club-vacA Fitforma egy erő-állóképesség fejlesztő csoportos óra. 10 perc intenzív bemelegítés után erősítő és kardió edzés következik, eszközökkel és saját testsúllyal. Az eszközhasználat igazán sokoldalú lehet.

Használunk step-padot, gumikötelet, kézi súlyzókat, hogy testünk főbb izomcsoportjait alaposan megdolgoztassuk. Karok, vállak, lábak, has, mell, hát és természetesen kihagyhatatlan a popsi. Izomcsoportonként 2-3 gyakorlatot végzünk az izmok teljes körű megmozgatása és a biztos fejlődés érdekében. Két izomcsoport fejlesztése között kardió jellegű mozgásformák váltakozhatnak. Ugrások, helyben futás, aerobik alaplépések.
Az erősítő és kardió rész 35-40 perces, majd a végén óra végi nyújtás következik. Ez egy 5-10 perces blokk, amiben megnyújtjuk az edzésen megmozgatott izmokat. Az óra intenzitása a vendégek edzettségétől is függ, mindig alkalmazkodik a csoport és az egyén terhelhetőségéhez. Az egész óra zenére és ütemre végzett gyakorlatok sorozata. A zene miatt a jó hangulat garantált.
A csoportos óra előnye, hogy társad motivál, lelkesít, így jobb teljesítményt érhetsz el. Neked is ajánlom, ha formálódni, fogyni, szeretnél vagy ha csak le szeretnéd vezetni a napi feszültséget!

Edző: Jámbor Jennifer
Edzések: minden kedden és csütörtökön 18:00-tól a Royal Fitness Clubban.