Pánczél Éva

Experience:2001

Age:1977

Email:panczelevatrainer@gmail.com

Phone:+36 20 499 6977

Pánczél Éva

Gymstick, M.A.X. Training

Biography:

Aerobik sportoktató, M.A.X. Training Instruktor, Gymstick Muscle Oktató, Gyermek Fitnesz Oktató vagyok.

„Örökmozgó!” A Kisfiam. Életem legszebb szakasza kezdődött el, s minden meg is változott… gyökeresen.  Tartanom kellett a tempót az ő energiájával, erejével! Motivált az is, hogy sokáig lehessek fitt és egészséges anyukája, így visszatértem gyermekkori szerelmemhez, a sporthoz. Ritmikus sportgimnasztika, atlétika, kézilabda… hiszen én is mindig…”Örökmozgó!” voltam – vagyok!

Az aktív sportolás újra az életem részévé vált. Sokféle mozgásformát kipróbáltam. A heti rendszeres, többszöri edzés annyira jót tett mind fizikailag, mind lelkileg, hogy nem volt kedvem teljes körűen visszaülni a számítógép elé, úgy éreztem, ezzel is akarok foglakozni. Szeretném minél több embernek átadni a sport által megszerezhető jó kondíciót, magabiztosságot, hogy ANYAként is lehetünk csinosak, fittek, fiatalosak.

A csoportos fitnesz edzések hangulata ragadott meg a legjobban, így az aerobik sportoktató OKJ-s képzést végeztem el a Fitness Company – International School for Fitness and Recreation – nál, ahol a szakma kiválóságaitól – többek között Gáspár Kata, Lukácsi Bernadett, Horváth Gréta – tanulhattam.

Ezután végeztem el a M.A.X. Training és a Gymstick Muscle képzéseket, főként atletikus jellegük miatt, ami gyermek- és fiatalkorom sportmúltját varázsolja vissza számomra.

Miért a M.A.X. TRAINING?

Ebben a rohanó világban kevés idő jut mindenre. A legkevesebb általában magunkra, mondhatom ezt úgy gondolom minden Anyuka nevében. A M.A.X. Training bár csak 30 perc, de egy kemény, szuper intenzív, egész testet átmozgató edzés. A legújabb élettani ismereteken alapuló erő- és állóképességi tréning, hatékony zsírégető hatással.

Miért a GYMSTICK MUSCLE?

A gymstick original az elmúlt évek egyik legzseniálisabb sporteszköze. A gymstick muscle pedig egy nagyszerű edzéskoncepció mindenkinek, aki gyors és látványos eredményekre vágyik. Alakformálás, erőfejlesztés, állóképesség növelés, tartásjavítás, egyensúlyfejlesztés egy időben. Nemhiába nevezik TESTSZÉPÍTÉSnek.

ÖSSZESSÉGÉBEN….

Mindkét óratípusnak megvan a csoportos edzésekre jellemző jó hangulata, de nem koreografált órák, hanem inkább atletikus jellegű, könnyen tanulható mozgások, a gymstickben valamivel lassabb tempóban, a M.A.X training-ben pörgős ütemben. Így mindenki megtalálja a magának valót. Mindkét edzéskoncepció intervall jellegű, órákkal az edzés után is még pörgeti az anyagcserét, a zsírégető hatás jóval edzés után is kitart.

Célom, hogy vendégeim az edzésekről energiával feltöltődve, jó kedvvel, kellemesen elfáradva menjenek haza!

Sok szeretettel várok Mindenkit az óráimon! Gyerekek is nyugodtan kipróbálhatják!

Az idén elvégeztem a Gyermek Fitnesz Oktatói képzést is, hiszen nem titkolt vágyam, hogy gyerekekkel foglalkozzak, hogy a gyerekekhez eljutassam a sport, a mozgás szeretetét!

Ha kérdésed van, keress bátran!