Sándor Anikó

Pályafutásom kezdete:2015

Születési évem:1985

E-mail címem:aniko@deepworkvac.hu

Telefonszámom:+36-30-522-4151

Sándor Anikó

deepWORK tréner

Rólam:

Olyan kézenfekvő, hogy mindenki azzal kezdi a bemutatkozást, hogy: XY vagyok, gyermekkorom óta életem része a sport. Én ebben a tekintetben is kivétel vagyok!

A deepWORK legtömörebben megfogalmazva:
Intenzív kardió és erőtréning, mely rendkívül jól fejleszti az állóképességet, és formálja az alakot.
• 100 % alakformálás,
• állóképesség fejlesztés,
• hajlékonyság fokozás
• és feszültség oldás

Bővebben ITT olvashatsz róla!

Főállásban egy újság szerkesztőségénél és egy médiaügynökségnél dolgozom, a magánéletben pedig a férjemmel több fotós, illetve webes projekt kivitelezői vagyunk. A feszített munkatempónak köszönhetően elengedhetetlen az energiám szinten tartása, ebben (is) nagy mértékben segít a deepWORK. A párommal éppen úgy, ahogy a magánéletben és a munkában, a sportban is kiegészítjük egymást, így nem tudnék elképzelni egy deepWORK órát sem nélküle. Tehát ne aggódj, hogy Te leszel az egyetlen férfi a csapatban! ????Mindenkinek ajánlom kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül!
Tudásomat Magyarország legjobb trénereitől, Lencsés Ritától és Borsodi Balázstól szereztem. Akinek viszont a legtöbbet köszönhetek, az Dobák Tamara, akinél az egész elkezdődött, aki ösztönzött a képzés elvégzésére, és akinek kitartása, precizitása és lelkesedése követendő példa számomra.

Ha többet szeretnél rólam megtudni, látogass el blogomra: deepworkvac.com

Óráim aránya:

100%