Szász-Mácsai Villő

Pályafutásom kezdete:2017

Születési évem:1992

E-mail címem:macsaivillo92@gmail.com

Telefonszámom:+36-30-971-9997

Szász-Mácsai Villő

Piloxing trainer

Rólam:

Mottóm: A mozgás a legjobb lelki fröccs!

Pályafutásom időrendben:
…tánc-tanulás-tánc-pszichológia-tánc-munka-tánc-anyaság-PILOXING ®… 🙂

Komolyra fordítva:
Kiskorom óta imádok táncolni! Eddigi életemet végigkísérte a tánc, s ahogy változott az ízlésem és a személyiségem, azzal együtt változott mindig a táncstílus is.

Nem is csoda, hogy nagyon sok táncstílusba bele is kóstoltam: néptánccal kezdtem, majd a gimnáziumi évek alatt belekóstoltam a kemény versenyzés világába a standard-és latin táncok által. 

A gimnázium befejeztével elkerültem Szegedre pszichológia szakra, de sajnos megfelelő táncpartner híján nem tudtam folytatni a versenytáncot. Új vízek felé eveztem, kipróbáltam a balettot, a zumbát, a salsát, s pszichológiai végzettségem révén a mozgás lelki oldalához is közelebb kerültem.

Mindig is a tánccal és a mozgással szerettem volna foglalkozni, de az igazi szerelem és elhatározás Fóton született meg, amikor kipróbáltam Mezei Eszti PILOXING ® óráját. Az első órán meg is érkezett a várva várt „áhá-élmény”: ez az! Végre megtaláltam, ezt kell csináljam!

Mi a PILOXING ®?
Az új őrület! Egy intervall (szakaszos) típusú, zenés, mezítlábas edzésforma, amely a kőkemény boksz, a kecses pilates és a dinamikus tánc elemeit ötvözi. Bővebben ITT.

Célom:
Segítsek Neked megteremteni a fizikai és mentális egyensúlyt a PILOXING ® segítségével!
Segítsek Neked átélni azt a flow élményt, amit én is átélek minden egyes PILOXING ®óra alkalmával!
Segítsek Neked, hogy KECSES, SZEXI és KŐKEMÉNY légy! Hiszen ez a PILOXING ® jelmondata!

 

Óráim aránya:

100%