Turányik Tamás

Pályafutásom kezdete:2012

Születési évem:1991

E-mail címem:turanyik.tamas@gmail.com

Telefonszámom:+36-30-335-3255

Turányik Tamás

Személyi edző

Rólam:

Sziasztok, Turányik Tamás vagyok a Royal Fitness Club személyi edzője.

Testépítés és fitnesz edzőként végeztem 2011-ben, majd ezt továbbfejlesztve lettem 2012-től személyi edző. Ezután az időm nagy részét a fizikai teljesítőképességem felfedezésének szenteltem. Elkezdtem foglalkozni az edzettségnek egy olyan formájával, amit sem klasszikus konditermi, sem a klasszikus Crossfit típusú edzéssel nem lehet elérni, ezért elkezdtem specializálni az edzéseim, másoké helyett a saját céljaimra szabva. Ekkor kezdtem igazán foglalkozni a relatív erő fogalmával. Ami arról szól, hogy a saját súlyodhoz képest milyen erős vagy. Rámentem a testépítésben szereplő erőgyakorlatokra, valamint megismerkedtem különböző sajátsúlyos erőgyakorlatokkal és a funkcionális edzéssel.  Ezt személy szerint annyira egyedinek tartom, hogy nagyon kevés olyat ismerek, aki ezt a fajta „hibrid” edzést műveli, funkcionális testépítésnek nevezem.

Ezek mellett hobbi szinten kiegészítésként terep futok, valamint jógázok: Így teljes az edzettségem.

A Royal fitness clubban 2016 tavaszán indítottam csoportos órát, funkcionális köredzés néven. A fő irányvonala az , hogy minden mozogni vágyó meg tanulhassa az alapvető emberi mozgásokat. Az óra kezdőknek és haladóknak is kihívást jelent, mivel a gyakorlatok különböző nehézségi szintekben vannak beépítve a programba.

Ami a személyi edzéseket illeti, fitnesztermi, crosstermi  valamint sajátsúlyos személyi edzésre is lehet hozzám jelentkezni.

Jelenleg érvényben van egy 10 alkalmas személyi edzés akcióm: ajándék állapotfelméréssel és személyre szabott edzésprogrammal. Kattints IDE, ha érdekel!

Folyamatosan autodidakta módon képzem magam, mindent letesztelek magamon, mindenen átmentem én is, amin ti is át fogtok, épp ezért ismerem azokat a holtpontokat, amiken a legnehezebb átjutni.

Óráim aránya:

Személyi edzés
50%