Turbó fokozatra kapcsolva

Adjunk extrém nagynapalm poszt löketet a hétvégi edzéseknek!  Az Xtreme Napalm egy olyan kiemelkedően erős edzés előtti készítmény, ami motivál, hogy elmenj az edzőterembe és megküzdj a súlyokkal…

A termékben lévő dinitrogén-oxid aktivátor és modern kreatin, serkentőszerek keveréke kellően ellát energiával, kitágítja az ereket, fokozza az izmok maximális vérellátását, felgyorsítja az izomtömeg növekedését.

Miben más a Napalm? Vitaminok, antioxidánsok keverékét tartalmazza az erős, szervezet sejtjeit érő oxidációs NO hatás miatt (Nitrix-oxid, szén-monoxid). Így elérhetővé válik a tartós izompumpa, az intenzív edzés, és utána a szervezet a szabad gyökök ellen elleni védelme is biztosítva van!

Miért éppen a Napalm-ra voksoljunk? Amennyiben hiányzik az energia és a motiváció az edzőteremben, akkor ez a termék a számodra készült. A szakszerűen kiválasztott összetevők segítenek növelni a edzésintenzitást, a nagyobb terhelést és a nagy tömegű izomzat fejlődését. Az izmok vérben bővelkednek, amely az olyannyira szükséges tápanyagokat és nyomelemeket, azaz az építőanyagokat biztosítja. A Napalm nem tartalmaz cukrot, így kontrollálhatod az energia bevitelt is.

Figyelem: A nálunk kapható kiszerelés DUPLA adag! Érdemes két edzésre osztani!