A Royal Fitness Clubban így készülünk a koronavírus második hullámára

Kedves Olvasóm!

A média egyre többet hangoztatja, hogy jön a második hullám…

Azt mindenkinek szuverén joga eldönteni, hogy ennek mennyire van vélt, vagy valós alapja, de egy biztos, ha ennyire tolják, nagy valószínűség szerint lesz is. Ebből kiindulva a legfontosabb, hogy már időben készüljünk fel rá az első hullám tapasztalatai alapján.

2020. március 16-án indult a #maradjotthon kampány és megtiltották a csoportos edzések tartását. Ennek eleget téve csoportos óraadóink online órákat kezdtek tartani, amelyhez akkor még csak kísérleti stádiumban lévő platformok álltak rendelkezésre. Ezek közben kiforrták magukat és kialakult az online sportolói közösség. Az edzőterem nyitva tartási idejét csökkentettük a megváltozott igények szerint. Eleinte 7-15 óráig voltunk nyitva, majd néhány hét elteltével fokozatosan növeltük ezt az időt, alkalmazkodva a vendégek igényeihez. Amint erre lehetőséget kaptunk, a csoportos órákat is visszavezettük az órarendbe. Mai nappal teljes, sőt kibővített órarenddel működünk. Természetesen fokozott figyelmet fordítottunk és fordítunk ma is a fertőtlenítésre, megsokszoroztuk a fertőtlenítő szerek mennyiségét és új speciális szereket is használni kezdtünk. Naponta többször tisztítjuk eszközeinket. A testi érintkezést korlátoztuk. Az edzőterembe érkezőkkel nyilatkozatot töltettünk ki, hogy nem betegek és nem kerültek kapcsolatba beteg személlyel, valamint nem jártak külföldön az edzést megelőző 2 hétben.

Megkértük Vendégeinket, hogy koncentráljanak az edzésre és törekedjenek arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül távozzanak. Ezen óvintézkedéseknek is köszönhetően az edzőteremben nem alakult ki gócpont, sőt egyetlen betegről, vagy beteg hozzátartozóról sem érkezett hír.

Miként készülünk a második hullámra? Az már jól látszik, hogy ezek az intézkedések sikeresnek bizonyultak a vírusveszély idején, bár némelyiket eltúlzottnak éreztük. Ezekre a tapasztalatokra építve a második hullám alatt sem fogjuk bezárni a Royal Fitness Edzőtermet. A Kormány döntéseit figyelembe véve szándékunkban áll a teljes nyitva tartási idő megtartása, hogy az edzeni vágyók ne egy relatív kis időintervallumban edzhessenek. Ezzel is csökkentve a csopoortosulást.

Szeretnénk a csoportos órákat is megtartani létszámkorlátozással, fokozottan ügyelve a távolságtartásra és a megelőzésre. A személyi edzések is töretlenül fognak zajlani, ahogy az előző időszakban is történt. Természetesen a távolmaradók bérletének érvényességét fenntartjuk. Amit a vendégek tehetnek önmaguk és családjuk egészségének megőrzéséért, hogy szakembereink segítségével erősítik immunrendszerüket, testi-lelki erejüket. A kellő mennyiségű mozgás, kikapcsolódás, pihenés és az egészséges táplálkozás felkészít az újabb nehézségek leküzdésére. Szakembereinkről és a választható edzéstípusokról bővebben honlapunkon tájékozódhatsz.

 

Jó egészséget, jó sportolást kívánok!

Klein István – Fitneszvezető