A termogenetikus zsírégetők

A termogenetikus zsírégetők a leghatékonyabb zsírégetők, melyet természetes növényi kivonatokból nyernek ki. Az összetételük eltérő lehet, de alapvetően mindegyik tartalmaz étvágycsökkentő összetevőket, anyagcsere fokozókat, vízhajtókat (guarana, hoodia, yohimbe, zöld tea).
Az előbbiek miatt elővigyázatosan kell alkalmazni, tartsuk be a gyártó javaslatait mert emelheti a vérnyomást, az erre érzékenyek esetleg 1-1 összetevőt nehezen tolerálhatnak benne.
Ettől függetlenül a leghatékonyabb zsírégető típus, javasolt a ciklikus alkalmazásuk, tehát 8 hét után érdemes egy rövid szünetet tartani szedésükkel!

A termogén zsírégetők fokozzák, felpörgetik az anyagcserénket, ezzel nagyobb energiamennyiség elhasználására sarkallva a testünket. Az előnyük abban rejlik, hogy ezt a hatást edzéstől függetlenül is produkálják; azonban ez nem azt jelenti, hogy edzés és megfelelő étrend nélkül is hatásosak lennének. Ha így lenne, az utcákon nem igazán mászkálnának elhízott emberek. Pontosítsunk: megfelelő étrend és edzés mellett (amely eleve egy kalóriadeficites, a zsírvesztésnek kedvező állapotot teremt) folyamatosan több energia felhasználására ösztönzik a szervezetünket. Tehát az edzést követő, órákig tartó felpörgött anyagcsereműködés, illetve egy ahhoz hasonló állapot fenntartható sokkal hosszabb ideig is, így hatékonyabban szabadulhatunk meg a testzsírunktól.

Ha termogenikus zsírégetőt szedsz, 4 aranyszabályt tarts szem előtt:

– Soha ne vedd be egyik adagot sem közvetlenül edzés előtt, kivételt képeznek ez alól a mérsékeltebb koffeintartalmú termékek (150-200mg / adag)
– Ne kombináld őket edzés előtti energizálókkal, mivel azok szintén sok stimulánst tartalmazhatnak
– Az utolsó adagot legfeljebb a késő délutáni órákban vedd be, így nem kell alvászavarokkal számolnod
– A megszakítás nélküli szedés időtartamát legfeljebb egy hónapra limitáld, ezt követően tarts néhány hét pihenőt

/Forrás: https://shop.builder.hu/termogen-zsiregetok-miert-mikor-hogyan-a1475/