ÁPRILISI AKCIÓ – Dobák Tamara óráira

🍀ÁPRILISI AKCIÓ🍀
“Régi” és “új” vendégeimnek is!
A zölddel jelölt időpontokra keresem azokat a vendégeket, akiknek az időpont és a mozgásforma (rövid leírás lejjeb!) is éppen megfelelő.

🍀ÚJ VENDÉGEIMNEK🍀:
➡️A zölddel jelölt időpontokban április 8-20-ig INGYEN kipróbálhatod az óráimat, akár 3x is, ha három különböző mozgásformát is meg szeretnél ismerni. De egy típust csak egyszer próbálhatsz ki ingyen.
➡️Ha tetszett az óra, egyből óra után féláron veheted meg az első (5 vagy 10 alkalmas) bérleted, de ezt az akciós bérletet csak a zölddel jelölt időpontokban használhatod fel!

🍀RÉGI VENDÉGEIMNEK🍀:
➡️Ha a Te ajánlásodra érkezik egy új ember a zölddel jelölt időpontokban, kapsz egy ajándék alkalmat. (Bármelyik időpontban felhasználhatod.)
➡️Ha megosztod ezt a bejegyzést pár szóval (‼️), 5 alkalmas bérletet nyerhetsz. (Bármelyik időpontban felhasználhatod majd.)

Az órarendet IDE kattintva tudod megnézni!

bodyart – csodaszép, egyszerre lágy, de erőteljes mozdulatok, az egész napod bearanyozza
deepwork – pörgős, dinamikus gyakorlatok, tiszta extázis
gerinctorna – egyszerű gyakorlatok, idősebbeknek is
Hétfőn és szerdán 9-től váltakozva tartok gerinctornát és NMPT-t. Az NMPT Bene Máté gyógytornász módszere a sérves tünetek megelőzéséért. Bene Máté az ország legismertebb gerincspecialistája. Az ő honlapján is megtalálható vagyok az NMPT Instruktorok között: https://porckorong.hu/kollegak/dobak-tamara/

❓🤔Ha bizonytalan vagy, esetleg kérdésed van az órákkal kapcsolatban, bátran keress messengeren, telefonon!
(+36304008975)

Az összes órámat megtalálod a Spomoco-ban, de csak a szombati NMPT órára kötelező a bejelentkezés!
Dobák Tamara