Biankát a TRX edzések töltik fel energiával

Bianka nagy változásokon ment át az utóbbi hónapokban…
Körülbelül 3 éve ismerkedtünk meg, amikor Sződön elkezdtem deepWORK órákat tartani. Mint utólag kiderült Biankáról, ő váci lakos, csak azért járt ki hozzánk a sződi órákra, mert nem szerette a zsúfolt fitnesztermeket. Szerencsére ez a jó társaságnak, kedves edzőtársaknak köszönhetően hamar megváltozott, és mára már ő is a váci TRX csapatunk oszlopos tagja.
Bianka pár mondatban írt egy kis beszámolót az átalakulásáról. Nincs benne jól hangzó siker diéta, csodabogyó… csak egy kis elszántság, a többi pedig a csapat húzóerejével jött magától.
Sándor Anikó

„Anikóhoz először deepWORK órákra kezdtem el járni, amiket nagyon szerettem. Igazából nem is azért vágtam bele, mert a súlyommal lett volna nagy problémám (bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy mindig meg voltam vele elégedve, szerintem nagyon senki sincs  ) inkább csak azért, mert már nagyon lustának éreztem magam.

Mondjuk a sport terén sajnos soha nem voltam kitartó, de Anikó óráira mégis eljártam/eljárok, mert éreztem, hogy a testemnek és a lelkemnek is jót tesz! Ez a mai napig így is van!

Mikor elindultak a TRX órák majdnem 2 évvel ezelőtt a Royalban, gondoltam kipróbálom, hogy mégis milyen, menne-e egyáltalán…. Már az első óra után tudtam, hogy hiába szerettem a deepWORK órákat, rátaláltam arra, ami igazán kell nekem!

Tavaly volt pár hónap, ami egészségügyi problémáim miatt kimaradt, de ahogy lehetett már jelentkeztem is be az órákra. Mostanra látom igazán a testemen a változást, igaz azt nem tudom, hogy kilóban van-e (úgy vallom, hogy az izom nehezebb, mint a zsír és inkább nem állok mérlegre  ), de látványban mindenképp! Az, hogy mondjuk a combomon látszódik valami izom féleség, az már akkora öröm számomra, hogy csak na!!!! Eddig mindig el volt rejtve. De igazából minden testrészemen van változás, és mostanra már szeretek tükörbe is nézni, mert a kitartásnak, tudatos étkezésnek és a szuper óráknak tényleg van értelmük.

Úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy legyen rendszeres edzés az életében, és találja meg azt az edzésformát, ami igazán feltölti, boldoggá teszi!” – Schrenckh-Nagy Bianka

IDE kattintva tudsz te is bejelentkezni TRX órára!
Szeretettel várlak!
Anikó
+36305224151