BodyArt óra – Test és lélek edzője

ID-10088569Neked való ez a cikk, ha szeretnéd elkezdeni, kipróbálni azokat az edzésformákat, amelyek különös szerepet tulajdonítanak a stressz leépítésére és fókuszba a nyugalmat helyezik. Ezek az amolyan “ép testben ép lélek” típusú edzések. 

Biztosan hallottál már a BodyArt óránkról, amely egy olyan funkcionális tréning, ahol olyan mozdulatokat végeznek az edzésen résztvevők, amelyek a hétköznapjainkat is átszövik. Teljes testgyakorlatokat használnak, a mozdulatokat mindig a belégzés-kilégzés ritmusára és tempójára végzik.
Ez az óra megtanít az önismeretre, testtudatra, önfegyelemre. Ezek kétség kívül nagyon értékesek és fontosak.

A BodyArt a jógából, a gyógytornából és a pilatesből merít gyakorlatokat, tehát mondhatjuk, hogy a leghatékonyabb nyújtó-erősítő mozgásformák „best of” keverékét adja. A gyakorlatok végrehajtása ugyanakkor dinamikus, tehát ha eddig a pörgős órák megszállottja voltál, most sem kell teljes egészében lemondanod róla! Ezen az órán nem használnak eszközöket, az eszköz maga a test! 🙂

Akik különös figyelmet szeretnének szentelni a gerincükre, azoknak is tökéletes választás! Abszolút kíméletes és minden korosztálynak megfelel. Védi az ízületeket! 

Nálunk, a Royal Fitness Club-ban az igen közkedvelt BodyArt órát Dobák Tamara tartja! Keresd őt bizalommal! 😉