Bootcamp edzés a Royalban, minden péntek reggel!

Szeretnénk nektek bemutatni Tölgyesi Brigit, csapatunk új tagját! Már elindulnak a péntek reggeli órái (09:00), gyertek próbáljátok ki!

Végzettségeim:
2006-2008: Evezős edzői Semmelweis Ignác Testnevelési Egyetem
2012: Spinning Oktató
2015: Csoportos Fitness Instructor AFAA California
2015: Bodyshred Instructor
2015: Tabata Bootcamp Instructor

8 éves korom óta evezek, 2004-2009-ig a magyar válogatott tagja voltam, számos nemzetközi és Világ Bajnokságon vettem részt.
Gyerekkoromat végigkísérte a sport és a mozgás öröme, tisztelete és a kihívásokkal teli edzésmunka mindig meghozta a kívánt eredményt, talán ekkor szerettem bele a kihívásokba ami csak később tudatosult bennem.

2011-ben Californiába költöztem férjemmel, ahol 2013-ban lettem csoportos fitness edző, 6 évet edzősködtem kint és 2019. áprilisában hazaköltöztünk családommal.
Imádok edzéseket tartani, együtt edzeni a csoporttal, motiválni őket,hogy a legjobbjukat hozzam ki belőlük.
Sokszor még álmomban is edzésgyakorlatokat kreálok a fejemben:) Lét elemem a mozgás, elhivatottságom ennek az életformának és az egészséges módnak a terjesztése.

Kedvenc edzésformám a BOOTCAMP (az amerikai katonai kiképző táborok mintájára), ami egy kihívásokkal teli edzés, erősítő gyakorlatokkal, súlyzóval vagy sajáttestsúllyal kardiós-interval mozdulatsorozattal megspékelve.
Minden korosztály számára ajánlott, hiszen igény szerint alakítom ki az edzést, ahol a kevésbé nehéztől a komfortzónánkon kívüli gyakorlatok repertoárját mutatom meg nektek.

Ha szeretnél valami újat kipróbálni, ami kitolja a határaidat és közelebb szeretnél kerülni a céljaidhoz akkor a Bootcamp edzésen van helyed!
Várlak szeretettel péntekenként reggel 9-től!”

Brigi: “A lehetetlen NEM létezik! “

Várunk mindenkit szeretettel!