Booty Pump – Alakformálás új köntösben

Alkalmazkodva a Hölgyek, Lányok igényéhez, új edzésformával gazdagítottuk a csoportos edzéseinket, amely kifejezetten a popsi formálására helyezi a hangsúlyt. Amennyiben férfiként olvasod, továbbítsd az infót ismerőseidnek: Booty Pump csütörtökönként 19:00-tól a Royalban – Molnár Barbival

Az edzésen minden gyakorlat a zsírégetést és a farizmok erősítését biztosítja. Az órán különböző eszközökkel dolgozunk, hogy mindig más impulzust kapjon a célzott testrész és változatos, szórakoztató edzésen vehess részt.

Az óra felépítése: Könnyen elsajátítható, ám intenzív bemelegítéssel kezdünk, ezután a comb és a popsi kerül terítékre.  A talajon további farizomerősítő gyakorlatokat végzünk. Az órát egy kis extra hasizomerősítéssel és végül nyújtással fejezzük be.

Kezdőként is tudsz csatlakozni, nem kell attól tartani, hogy nem tudod felvenni a ritmust. Az óra nem csak hatékony, rendkívül jó hangulatú és illeszkedik Hozzád. A jó zene, a mozgás és Te vagy a főszerepben.

Az edzést Molnár Barbi (30 212 4700)tartja csütörtökönként este 19:00-tól a Royal Fitness-ben.
Órarendünkben találod Barbi és a többi edző óráját: ÓRAREND – minden hétvégén feltöltjük a következő heti órarendet a képek közé.

Gyere és próbáld ki! Várunk szeretettel!