Csoportos edzésekből egyéni edzések – Bagyinszki Anikó

Kedves Olvasónk! Ebben a bejegyzésben Libor-Bagyinszki Anikó, termünk egyik legrégebbi csoportos óraadója osztja meg veletek őszinte gondolatait…

“Mint többen tudják a főprofilom a csoportos óra tartás, több éve.
Nagyon sikerorientált és munkamániás ember vagyok, de mégis amikor másfél éve megkeresett egy hölgy (aki a mai napig nagyon kedves vendégem), hogy szeretne Hozzám járni edzeni, de csak egyéni edzésre, kissé megriadtam a feladattól.
Én és csak egy ember rajtam kívül? 10-15-20 fős csoportokhoz vagyok szokva.
De Ő ragaszkodott, volt a csoportos edzésemen, de Ő egyéni edzésre szeretne jönni, ahol csakis vele foglalkozom.
Eleinte beajánlottam a Royalban a Hölgy személyi edzőket, de nem, Ő Hozzám szeretne jönni és olyan vállakat és feneket szeretne amilyen az enyém.
Hát jó! Kedves elismerés volt, de akkor is kicsit idegen volt számomra a feladat.
Nah, de itt érkezett meg a sok éves munkám gyümölcse, sok mindent tapasztaltam és tanultam az évek alatt, és ez mind ekkor vált hasznomra.
Belevágtunk a munkába, és saját magam meglepetésére csak úgy ágyúztak a jobbnál jobb ötletek, gyakorlatsorok, feladatok.
Ekkor éltem meg már sokadszorra, milyen jó dolog a saját komfortzónámból kilépni, új feladatokat teljesíteni, és más elvárásoknak megfelelni.

De mindehhez hozzá kell tennem, nyomatékosan és vastagon írott betűkkel, hogy ha nem lenne a hátam mögött az a rengeteg befektetett munka, és a sok sok év, amit nagyon sokan nem látnak, akkor ez a váltás nem sikerült volna.
Már az első hónap után  jöttek sorba az újabb vendégek, akik szintén egyénire vagy egyénire is szeretnének járni.
Mivel minden embernek más a cél, ezért újabb feladatnak kellett megfelelnem, személyre szabni az edzésterveket.
Ma már lassan másfél éve egyre többen járnak Hozzám, így feltételezem, egész jól sült el a dolog, és megfeleltem az általuk kért elvárásoknak.
Talán annyiban más az én edzésem a megszokottól, hogy én gondolok azokra a hölgyekre, akik feszéjezve érzik magukat egy fitness teremben mások előtt.
Ezért igyekszem külön vonulni a tükrös terembe, ahol csak én vagyok a vendéggel.
Ezt sokan kifejezetten szeretik, hiszen egy olyan koncepciót dolgoztam ki, ahol egy teljes, alapos edzésben lehet része a vendégnek gépek nélkül.
Nagyon szép átalakulások lettek, mind egyéni edzéseken, mind csoportos edzéseken.
Természetesen továbbra is a csoportos órák tartása a nagy szerelem számomra, de nagyon megszerettem ezeket az egyéni edzéseket is.
Megtanultam, hogy ne féljek teret adni a tudásnak, ami bennem van.

Hihetetlen, és lehet picit furán, van akinek túl spirituálisan hangzik, de csak kapkodom a fejem, hogy mennyi új dolgot tudok és csinálok, mintha a tudás és az ötlet ezen a téren ki akarna törni belőlem. Sokszor meglepődöm magamon. De tudom ez az én utam, fontos, hogy el tudom mondani: imádom a munkámat.

Egy számomra kedves ember azt mondta nekem, hogy Te szinte a  munkádért élsz, annyira szereted, sokan azért dolgoznak, hogy élhessenek.
Hát igen, talán nem mindegy.” – Bagyinszki Anikó

A Royal Fitness és István maximális teret biztosít számomra erre, amiért hálás vagyok.
Libor-Bagyinszki Anikó

Kedves Olvasónk! Anikó Alakformáló Aerobik óráiról ITT és Zumba óráiról ITT olvashatsz bővebben!
Látogass el egyszer hozzá csoportos vagy személyi edzésre! Várunk téged is itt a Royal Fitness Clubban!