KARDIÓ, AMINEK NEM A VÉGÉT VÁROD – ez a Dance Fitness

KARDIÓ, AMINEK NEM A VÉGÉT VÁROD,  avagy a kalória gyilkos edzés, amit végigbulizhatsz.

A Dance Fitness név már önmagában is árulkodó;

Ez egy táncos, koreografált óratípus, ahol a latin és a hip-hop slágerek dinamikus ritmusai vezetik testünket.

Az órát egy laza bemelegítéssel indítjuk, majd a fokozatosság elve alapján folyamatosan növeljük pulzusunkat, egészen a csúcspontig. Amikor kellő endorfin szabadult fel a mozgás által, bachata alapokra épülő táncokkal elkezdjük csökkenteni a pulzusszámot, végül teljeskörű nyújtással zárunk.

Dóra Zsófi – Dance Fitness Instruktor

A Dance Fitness órákkal alkalmanként akár több száz kalóriát égethetünk el (átlagosan 400-600), emellett kiválóan fejleszti többek között az állóképességünket, javítja testtartásunkat, és a mozgás-koordinációs készségeinket. Nem utolsó sorban, önbizalmunk növelésére is kitűnő hatással van.

Fontos kiemelni, hogy ehhez a koreografált órához nincs szükség semmi féle előzetes tánctudásra, itt azért táncolsz, hogy jól érezd magadat!

Kezdők és újrakezdők számára is tökéletes választás! A koreográfiák könnyen elsajátíthatók, a fejlődést Te is óráról órára észre fogod venni magadon. Emellett, szívesen nézünk át egy-egy számot óra közben is, hiszen “Ismétlés a tudás atyja”, nemde!?:)

Minden héten hétfőn és szerdán 19:00 órakor várunk barátnőiddel, hogy még jobb legyen az élmény! Ha a gyerekek miatt már kimaradnak a hétvégi bulik, de benned van a bugi, várunk  Téged is szeretettel!
Órarendünkben találod Zsófi (30) 866 4240 és a többi edző óráját: ÓRAREND – minden hétvégén feltöltjük a következő heti órarendet a képek közé.

Az órákra előzetes bejelentkezés minden esetben szükséges! Ezt az Royal Fitness Club recepcióján, a DanceFit Facebook oldalán, vagy Zsófi személyes Facebook profilján tudjátok megtenni.