Edzőnek lenni a Royal Fitness Club-ban

Termünk egyik népszerű és elismert edzőjét, Sándor Anikót, deepWORK oktatót kértük arra, hogy foglalja össze számotokra azt, hogy miért tartja a lehető legjobb helynek a Royalt a munkája és egyben hobbija végzéséhez!

Anikó, mesélnél nekünk arról, hogy miért fontos számodra az, hogy a Royal csapatában dolgozhass?

„- Ennek számtalan oka van! Főállásomból adódóan a legfontosabb számomra a marketing és a kommunikáció.
Klein István üzletpolitikája, gondolkodása nagyon közel áll az én ideáljaimhoz, ezért nem kérdés, hogy a Royal az a hely, ahol magamra találtam. Igaz, nincs összehasonlítási alapom!
A másik fő indok a FIZETÉS! Biztos vagyok benne, hogy ez most sok mindenkit megbotránkoztat, ezért részletsebben is kifejtem. Mikor elkezdtem órákat tartani, fogalmam sem volt arról, hogy mennyit keresnek az edzők, nem ez volt a szempont. Csak imádtam a deepWORK-öt, és imádtam, hogy velem együtt más is imádja. Hobbinak indult és egyáltalán nem megélhetésnek. Ez mára sem változott meg, de van egy nagyon fontos szempont, ami miatt nem elhanyagolható a honoráció. Ezek pedig a továbbképzések. Ami éves szinten nálam (a többi edzésformának nem ismerem az árait) 200-300 ezer forint között mozog. Ha valamit szívvel-lélekkel csinálunk, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szinten műveljük azt. Valójában csak magamnak akarok vele megfelelni, de mégis úgy érzem sokszor, hogy minél több képzésen vagyok túl, annál jobban úgy érzem, hogy még nagyon sokat kell tanulnom.

De büszkén kijelenthetem, hogy Dobák Tamarával benne vagyunk Magyarország 10 legmagasabban képzett deepWORK trénerének csoportjában. Igen, tízből 2 ember a Royal edzői csapatába tartozik!

Nemrég nálunk a Royalban is volt egy pici áremelkedés, amit 1-2 vendégem sérelmezett is. A terem, és az edzők folyamatosan fejlődnek, és ehhez a magas szintű szolgáltatáshoz meg kell teremteni az anyagi hátteret is. Végül, és nem utolsó sorban, azért is fontos, hogy ide tartozhassak, mert nagyra becsülöm azokat az edzőket, akiket itt megismertem. Büszke vagyok arra, hogy az én nevem, az övék mellett szerepel. Még nem mindegyikük óráját tudtam kipróbálni, de ez az egyik pont a bakancslistámon. Más edzők óráinak látogatása hamar rádöbbentett arra, hogy hányféle mozgásforma létezik, és minden edző egy külön egyéniség. Kizárt dolognak tartom, hogy aki mozogni szeretne, az ne találja meg a Royalban a neki megfelelő mozgásformát és ez egyéniségéhez passzoló edzőt.
És még valami! (Folyamatosan jutnak eszembe az érvek!) RENDEZVÉNYEK!
Tavaly októberben álltam először kis zöldfülűként színpadon, mikrofonnal, ennyi ember előtt a II. Fitnesz Fieszta keretein belül. Az első alkalom szinte mindenben emlékezetes az ember számára. Részt vettem a rendezvény szervezésében, így láttam, hogy mennyi energia (anyagi és mentális szinten is) szükséges egy ilyen ingyenes sportnap megszervezéséhez. Büszke voltam/vagyok, hogy Klein István csapatába tartozhatok. Nem mindennapi dolog, hogy egy ilyen rendezvény keretein belül találkozhatunk a kedves vendégeinkkel, valamint megismerkedhetünk új, ugyanazzal az érdeklődési körbe tartozó emberekkel.” – nyilatkozta Anikó, akinek óráin egy héten több alkalommal is részt vehettek! 😉 Részletes órarendünket a facebook oldalunkon találjátok.