Ennek a finomságnak az elkészítése nem igényel túl nagy tudást, ám semmiképp sem mondható mindennapi csemegének az ízvilága miatt!
Szerezd be hozzá a következőket:
- 250 gramm eper
- 200 gramm light mini mozzarella
- 100 gramm bébispenót
- 1 kisebb csokor bazsalikom
- só, őrölt fekete bors
- extra szűz olívaolaj
- balzsamecet
Ez a mennyiség 4 főre elegendő! 🙂
Az epret leöblítjük, leveleit eltávolítjuk, a gyümölcshúst 2-3 mm vékonyan felszeleteljük. A spenót- és a bazsalikomleveleket megmossuk, megszárítjuk. A mozzarellagolyókat lecsöpögtetjük. A spenótot, az epret, a sajtot és a bazsalikomleveleket tányérokra rendezzük, megsózzuk, megborsozzuk, meglocsoljuk egy kevés balzsamecettel valamint extra szűz olívaolajjal, és azonnal tálaljuk!
Jó étvágyat kívánunk ehhez a különleges ízvilágú alakbarát ételhez! 😉