Epres-mozzarellás spenót saláta, ínyenceknek

eper-salata-royal-fitness-club-vacEnnek a finomságnak az elkészítése nem igényel túl nagy tudást, ám semmiképp sem mondható mindennapi csemegének az ízvilága miatt! 

Szerezd be hozzá a következőket:

  • 250 gramm eper
  • 200 gramm light mini mozzarella
  • 100 gramm bébispenót
  • 1 kisebb csokor bazsalikom
  • só, őrölt fekete bors
  • extra szűz olívaolaj 
  • balzsamecet

Ez a mennyiség 4 főre elegendő! 🙂

Az epret leöblítjük, leveleit eltávolítjuk, a gyümölcshúst 2-3 mm vékonyan felszeleteljük. A spenót- és a bazsalikomleveleket megmossuk, megszárítjuk. A mozzarellagolyókat lecsöpögtetjük. A  spenótot, az epret, a sajtot és a bazsalikomleveleket tányérokra rendezzük, megsózzuk, megborsozzuk, meglocsoljuk egy kevés balzsamecettel valamint extra szűz olívaolajjal, és azonnal tálaljuk!

Jó étvágyat kívánunk ehhez a különleges ízvilágú alakbarát ételhez! 😉