HÁT ÉS DERÉKPROBLÉMÁK KEZELÉSE

Most is görnyedten ülsz a monitor előtt? Úgy érzed, mintha a hátad egy kőtömb lenne?
Végezd el ezt a kétperces gyakorlatsort:

Húzd ki magad, engedd le a karjaidat a törzsed mellé, végezz 30 páros vállkörzést előre, majd 30 páros vállkörzést hátra! Ismételd meg váltakozva is, 30 előre, 30 hátra. Emeld fel a karjaidat magas tartásba és nyújtózz meg felfelé előbb az egyikkel, majd a másikkal! Végezz ebből 15 ismétlést karonként! Húzd ki magad, dönts oldalra a fejed, gördítsd előre, majd át a másik oldalra és vissza. Ismételd meg tízszer! Tedd a tarkódra mindkét kezed, hajtsd előre a fejed és óvatosan húzd lefelé a fejed, majd a kezeddel ellent tartva lassan emeld fel a fejed!
Ugye, hogy jobb lett? Ismételd meg óránként és nem csak a közérzeted lesz jobb, hanem a munka is jobban fog menni!

Vannak olyan gyakorlatok, amit a gép előtt nem tudsz elvégezni, viszont otthon bármikor előveheted őket, így megőrizheted gerinced épségét és megóvhatod magad egy csomó kellemetlenségtől, mint például a fejfájás, hát és derék fájdalmak, korlátozott mozgásképesség.

A gyakorlatok egy óra alatt elsajátíthatóak és rendszeres alkalmazásukkal egy életen át segítenek megőrizni mozgékonyságodat.  Látogass el Dobák Tamara és vagy Wölfinger Viktória csoportos gerinctornájára.

Ha te nem vagy a csoportos órák híve, arra is van lehetőség, hogy privát gerinctréningen vegyél részt. Ez estben keresd Klein István személyi edzőt: +36309899118

Várunk szeretettel a Royal Fitness Clubban!
További csoportos óráinkat megtekintheted ITT!