Ilyen még nem volt! Ezüst érmet hoztunk el a FitBalance Fitness International Cup-ról

tajthy-hanna-royal-fitness-club-bikini-fitness-modell-silverA tegnapi nap óriási büszkeségre ad okot mindnyájunknak, hiszen Tajthy Hanna életében először indult fitness versenyen bikini fitness kategóriában, ahol rögtön a minősítő versenyen arany minősítést zsebelt be, majd délután indult élesben a versenyen, ahol junior kategóriában ezüst érmet szerzett, s ezzel a dobogó második fokára állhatott! Személyesen voltam ott vele szinte a kezdetektől, így most adok nektek egy kis bepillantást a kulisszák mögé 😉Az eseménynek a Papp László Sportaréna adott otthont, ahol a FitBalance Fitness International Cup keretein belül indultunk a Royal Fitness Club “színeiben”.
Hanna tavaly nyáron megnyerte Vácon a Dunakanyar Szépe szépségversenyt, ahová szintén óriási felkészüléssel lépett a mezőnybe és ez meghozta a várt sikert. Idén életében először állt versenyzőként színpadra, ahol az első fordulóban, a minősítő versenyen a három minősítés közül (bronz, ezüst, arany) rögtön arany minősítéssel tovább jutott az éles versenyre, ami pár órával később kezdődött. Junior bikini fitness kategóriában a kb. versenyző közül ezüst érmet hozott el és indult felnőtt kategóriában is, ahol mindössze egy lépéssel maradt le a dobogóról: 4. helyezést ért el. Fantasztikus eredmények! Hihetetlen büszkék vagyunk rá mindannyian!

A minősítő versenyt megelőzte a regisztráció és a barnítás, illetve a sminkelés. Közvetlen a színpad előtt gumiköteles gyakorlatok végzése (az izmok bedurranása végett) és egyszerű szénhidrátokkal való töltés. Ezután a mi részünkről, akik szurkoltunk: mindent elsöprő izgulás, telefonnal a kezünkben, hogy minden pillanatot meg tudjunk örökíteni 🙂
Hanna a színpadon úgy mozgott mintha mindig is ezt csinálta volna, ami nem csoda, hiszen profitól tanulta a pózolást: Tüske Ágnes tanította be, aki a Fitbalance Berkes Team hivatalos edzője. Aki szintén mindvégig ott volt mellettünk, velünk és végig szurkolta az egész versenyt.

A minősítés után következett néhány óra várakozás, ami Hanna részéről felpolcolt lábakat (a vizesedés elkerülése érdekében) és töltést (szénhidrát fogyasztás az izmok látványosabbá tétele) jelentett.batyi_erika_es_tajthy_hanna_fitbalance_bikini_fitness

Kora délután lezajlott a verseny, majd következett az eredményhirdetés is, ahol a már említett helyezéseket sikerült Hannának elérnie. Mérhetetlen a boldogságunk és fantasztikus, hogy ennyien átélhettük vele együtt!
Edzőtermünk az elismerését 1 éves korlátlan fitness bérlettel fejezte ki Hanna számára.