Ingyenes deepWORK tréning – Sándor Anikó

Egy ajándék alkalommal szeretnék nektek kedveskedni ebben a gyönyörű tavaszi időben, 2 féle indíttatásból.
1️⃣ Szeretném megköszönni a több, mint 3 éves masszív csapatnak, hogy ilyen szorgosan jártok, és valóban az életek része lett az a csodálatos mozgásforma! Köszönöm, hogy hétről hétre megtöltitek a termet, jöttök a rendezvényekre, és nem csökken a lelkesedésetek!
2️⃣ Valamint az újonnan csatlakozók is (befektetett kockázat nélkül ;)) próbálhatják ki a deepWORK mozgásformát április 4-én 19 órától a Royal Fitness edzőteremben Vácon.

☯️ Pár szó a deepWORK tréningről:
– 100 % alakformálás, – hajlékonyság fokozás,- feszültségoldás, – kardió tréning, – fizikai tréning, – erő tréning, – mentális tréning…
Hát ebből a pár szóból igazából nem sok minden derül ki, ki kell próbálni, át kell érezni testileg és lelkileg is, és kiderül, hogy a deepWORK az, ami a legjobban a te egyéniségedhez passzol, vagy még keresed tovább az utadat…

Szeretettel várlak április első csütörtök estéjén ezen az ingyenes alkalmon (vagy addig is minden kedden 6-tól és csütörtökön 7-től) a Royalban!

Mit hozz magaddal?
Jóga matracot (jut mindenkinek a teremben, csak akkor hozz, ha a sajátodat szereted!), kis törölközőt, folyadékot és egy kis jókedvet. Gyere kényelmes ruhában! Cipőre NEM lesz szükséged, a deepWORK tréninget mezítláb végezzük!

Ha bővebben szeretnél még rólam vagy a deepWORK-ről olvasni, nézz szét a weboldalamon!
Üdvözlettel, Anikó