Ingyenes Őszi/Téli Szezonnyitó Piloxing® Party!

Vágjunk bele együtt az őszi/téli szezonba egy fergeteges Piloxing Partyval! 
Az egész óra INGYENES! Csak szólj a recepción, hogy erre az órára jöttél! Kortól, nemtől függetlenül bárki jöhet! Lesz tombola, ajándék.. 😉Az óra első fele Piloxing® SSP óra lesz, ami eddig is futott a Royalban (ez a Piloxing alapprogramja), az óra második felét viszont balettrúd mellett fogjuk végezni, ez az ún. Piloxing® Barre program!!ÚJDONSÁG: Ettől a naptól kezdve (szerda helyett) új, csütörtöki időpontban is lesz Piloxing® edzés 19:00-20:00!!

Az eseményhez ITT tudsz csatlakozni!

Piloxing® SSP programról:

A Piloxing® az első olyan program, ami egyedülálló módon ötvözi a Boksz erő, gyorsaság, állóképességét, a Pilates testtudatosságát és hajlékonyságát, és mindezt megbolondítja a funky tánc szórakoztató mozdulataival. Az edzés hatékonyságát az egyenként 250 g súlyú Piloxing® kesztyűk is növelik (opcionális a használata).

Piloxing® Barre programról:

BOKSZOLJ BALETTRÚD MELLETT! Balett és boksz…Együtt?!
Igen, lehetséges! És milyen hatékony kombináció!
A PILOXING® Barre alapvetően egy 45 perces program keretében a Piloxing gyakorlatokat (boksz és pilates) rúd mellett végezzük. Ez egy alacsonyabb intenzitású intervall edzés, amelyet koncentrált, kecses, de erőteljes mozdulatok jellemeznek.
Boldog ízületek, erős izomzat, egészséges szív! Ez a PILOXING® Barre!

HOZZ MAGADDAL: törülközőt és vizet! Cipő nem kell!!
Tréner: Szász-Mácsai Villő (Villőről ITT olvashatsz tovább)

Piloxingot Vácon csak nálunk, a Royalban találsz! Ez egy különleges, bokszos-táncos, bulis edzés! Itt a lehetőség, hogy ingyenesen kipróbáld Te is!