Itt a megoldás az esti étel utáni sóvárgásra

Bizony, rengetegen vagyunk akik bár elszánták magukat, hogy nekikezdenek a diétának és óriási a lelkesedésünk, ám ahogy jönnek az esti órák, úgy egyre inkább kívánósak leszünk és nyitogatjuk a hűtőnk ajtaját! Miért van az, hogy napközben zseniális módon bírjuk tartani az étrendünket, este viszont beüt a világ vége?! 

A választ sok minden megadhatja. Először is tedd a kezedet a szívedre és kérdezd meg magadtól, hogy valóban eszel e napi minimum 5x? Egy normális diétás étrend minimum ennyi étkezést ír elő! Lehet, hogy azt gondolod, hogy micsoda hős vagy, hogy neked nincs szükséged napközben annyi ételre. De, igenis van. Muszáj az anyagcserédet pörgetned, muszáj bevinned az előírt fehérje-szénhidrát mennyiséget. Nem véletlenül van úgy összeállítva egy személyre szabott diéta, ahogy. Tehát, ha megeszed az előírt adagokat és este lefekvés előtt még mindig ennél, akkor célszerű megvizsgálni azt is, hogy elegendő az a mennyiség amennyiket elfogyasztasz a nap során! Beviszed-e a neked elegendő mennyiségű szénhidrátot? Meglehet, hogy annyira le van szorítva ez a mennyiség, hogy attól jóval többet is megehetnél, mégis fogynál! Sőt, még jól is éreznéd magad a nap során 🙂 Célszerű ennek alaposan utána járnod, vedd figyelembe, hogy milyen és mennyi edzést végzel a napok során, mikor ébredsz, milyen a napi tevékenységed… Érdemes PROFI, naprakész személyi edzőhöz fordulni aki aktívan foglalkozik étrend összeállítással is és nem egységesen mindenkinek azt osztja ki. Erre nagyon ügyelj. 

Iszol eleget? Itt szintén nézz mélyen magadba és hogyha nincs meg a napi 3-4 liter, akkor baj van! Simán lehet, hogy nem is éhes vagy, csak szomjas. Igyál sok ásványvizet, cukormentes illetve szénsavmentes innivalókat, natúr teát! Az étkezések között és az edzés során is nagyon fontos, hogy kellően hidratált legyen a szervezeted. Tartsd be ezt, hidd el nagyon sok múlik rajta.

Egy bombabiztos tipp azonban, ha rendben vannak az étkezések mennyiségi és minőségi szempontból is: érdemes beruházni 100%-os micelláris kazeinre (az egyik legtisztább fehérjeforrás, ami a lehető leglassabban szívódik fel) amiből 30 grammot keverj el vízzel és idd vagy kanalazd be. Ez legyen a lefekvés előtti utolsó étkezésed! Isteni finom ízekben lehet kapni mindegyik étrendkieg. üzletben különböző kiszerelésekben!