Kangoo Jumps – talán az egyik legrégebbi csoportos edzésforma termünkben

Te próbáltad már?
Kedd: 19:00 – Ungeri Timivel
Csütörtök: 18:00 – Pitz Bogival

A dinamikus sportmozgások egyik sajátos problémája, hogy megfelelő edzés módszerek és kifinomult technikai eszközök ellenére, a szervezet ért káros hatások idővel fájdalmas és talán maradandó sérülésekhez vezethetnek.

Kangoo, az ellipszis rugói és feszítő szalagjai révén az ütés elleni védelemre van kifejlesztve. Ez a különleges kialakítás a piacon manapság kapható minden másnál jobb védelem, mert meghosszabbítja a becsapódás idejét, ahogy a feszítő szalag ellentétes irányú erővel hat a lefelé ható erőre.

Erősíti az immunrendszert, a szívet és a tüdőt.

Az izületi és gerincsérüléseket 80 %-kal csökkenti, valamint 25 %-al több kalóriát éget el, mint más gyakorlatok. Sok ember, aki nem tud már futni térd vagy izületi problémák következtében, újra képes futni a Kangoo segítségével. Hozzájárul az orvosoknak és terapeutáknak a biztonságos rehabilitáláshoz. Ez egy újonnan kifejlesztett sport program, amely Plyometric-usgyakorlatokat tartalmaz. A kiemelkedően fokozza az oxygén felhasználást (13-ról 20 %-ra), más sportokkal összehasonlítva, melyeket cipőben végzünk. A Kangoo-t azoknak ajánljuk, akik magas energiafelhasználást akarnak elérni, úgy, hogy a gyakorlatok közben csökkenteni akarják az izületekre és gerincre ható „becsapódás” erejét. Mérsékli a legnagyobb ütést (a földhöz csapódás erejét) több, mint 80%-kal.

A  Kangoo Fitnesz Program fokozza a:

  • Szívműködést
  • Fizikai erőnlétet és izomtónust
  • Rugalmasságot
  • Koordinációt
  • A test esztétikáját

A Kangoo Jumps úgy hat, hogy elnyeli a rázkódást (rezgést csillapít), amikor összehasonlítjuk a hagyományos aerobic-kal, amit hagyományos cipőben végeznek.

Ez a mozgás egy olyan érzést ad, mintha súlytalan lenne az ember egy ugrószőnyeg hatására, és nemcsak fokozza ezt az érzést és szórakoztat, hanem sokkal fontosabb, hogy csökkenti az ízületi igénybevételt. 6 éves kortól már használjuk a Junior Kangoo programoknál.

Akár ROYAL START BÉRLETÜNKKEL IS KIPRÓBÁLHATOD, AKÁR 333 forintért!
Mi ez a bérlet? Kattints IDE!

Várunk szeretettel óráinkon: Timi és Bogi