Keressük a környék legsportosabb tanulóit!

A Royal Fitness Club  a “Sportolás segít a tanulásban” elnevezéssel felhívást hirdet középiskolás tanulók és teljes középiskolai osztályok részére. Kezdeményezésünk célja a diákok tanulmányi eredményének javítása, a fiatalok sportolásra való ösztönzése, megtanítása, ill. annak jutalmazása.

A magyar diákok negyede túlsúlyos, az állóképességi szintjük pedig lehangoló, amely betegségek kialakulásához vezethet. A megfelelő intenzitású, napi rendszerességű testmozgással azonban megelőzhetőek lennének a szív- és érrendszeri megbetegedések, a cukorbetegség, az anyagcserezavarok vagy akár a gerincbántalmak is.

Nappali tagozatos tanuló vagy, és nem tudod mi legyen a heti +2 kötelező sport foglalkozásod? Mi vagyunk a megoldás a problémádra! + egy játékban is részt vehetsz!

Minden Royal Fitness Clubban edzéssel töltött óráról igazolást tudunk adni. Várjuk szeretettel azokat a diákokat, akik az iskola által kínált foglalkozások helyett a Royal Fitness Clubban töltenék el ezeket az órákat!

A havi bérlet mindössze: 7000 forint.

Hogyan lehet a játékunkban részt venni?

A lényeg, hogy tegyél meg mindent a jó jegyekért! Persze a “minden” alatt nem a puskázást értjük. Tanulj sokat, kikapcsolódásként pedig SPORTOLJ VELÜNK!

  • A nyári Fitnesz Fieszta napjáig (2018. 05. 26) járj szorgalmasan edzeni!
  • „Hestegelj“ a Facebookon és/vagy Instagramon legalább egy képet magadról edzés közben a következő teggeléssel: #sportolvatanulokaroyalban
    Légy bátran kreatív a fotó elkészítésénél! FIGYELEM: a tegek alapján tudjuk, hogy ki van játékban!

 Ki fog nyerni? Mit lehet nyerni?

Az biztos, hogy egy kicsit mindenki nyer ezzel a felhívással, akit sikerül több sportolásra, ezáltal jobb minőségű tanulásra ösztönöznünk!

2 alkalommal hirdetünk idén nyertest!

  • Nyári: V. Royal Fitnesz Fiesztán a váci főtéren,
  • Őszi: VI. Royal Fitnesz Fiesztán a váci sportcsarnokban.

Mindkét eseményen 2 diákot fogunk díjazni:
FIGYELEM: Onnan tudjuk, hogy játékban vagy, hogy egy képet posztolsz magáról a facebookra és/vagy instagramra, a játékban szereplő hesteggel: #sportolvatanulokaroyalban
A nyertesek „a Fieszta tiszteletbeli diák példaképei” lesznek. (A részletek a rendezvény leírásában lesznek.) Valamint nyernek egy-egy ingyen bérletet is a konditermünkbe!

Jó, benevezek. De miért fontos egy fitness teremnek, hogy hogyan tanulok?

„Vallom, hogy a tanulásra és sportolásra való ösztönzésnek mindig belülről kell fakadnia, annak a felismeréséből, hogy az elsajátított tudás és a sporttal kapott egészség a saját hasznunkra válik, könnyebbé teheti számunkra az érvényesülést az életben, segíthet beteljesíteni céljainkat, vágyainkat.

Ugyanakkor ennek tudatosításában is segítséget nyújthat egy külső ösztönzés, és ezt a célt szolgálja a DIÁK KEDVEZMÉNYÜNK. Bízunk benne, hogy nálad is meghallgatásra talál felhívásunk célja, és ennek köszönhetően is hasznos tudással fogsz gyarapodni, és nem csak most, hanem a későbbiekben is fontosnak tartod majd az önképzést és a sportolást.

Lényeges, hogy a diákok is tisztában legyenek a mozgás jótékony hatásaival, mert ha felelősséget vállalnak egészségükért és fittségük fejlesztéséért, akkor életminőségük, közvetve pedig továbbtanulási, munkaerő-piaci lehetőségeik is javulnak.” – mondta ezt Klein István a Royal Fitness Club vezetője, aki maga is 10 éve edző.

A Royal edzői szerint érdemes az állóképesség javítására fokozott figyelmet fordítani a gyermekek hosszú távú egészségük megőrzése szempontjából, mert az állóképességért felelős élettani működések befolyásolják a gyermek- és felnőttkori fizikai, szellemi teljesítőképességet is.

Nézz körül a weboldalunkon, hogy mely csoportos óra tetszene neked, vagy kezdd azzal, hogy sorban kipróbálod őket START BÉRLETÜNK-kel!  Vagy te inkább súlyokat emelgetnél? Tedd azt konditermünkben! Járj hozzánk az osztálytársaiddal, sportolj velünk!

Bővebb információkért, és heti +2 kötelező sportfoglalkozásod igazolásáért fordulj az edzőinkhez!

De vigyázz, ők is vannak olyan szigorúak, mint az iskolai tanáraid! Ez nem kibúvó, csak egy kecsegtető lehetőség! Oszd meg az osztálytársaiddal, és gyertek, sportoljatok, tanuljatok, játsszatok, nyerjetek!

Klein István és a Royal Fitness Club csapata