Kezdő Kettlebell csoportos edzést indul májusban a Royalban

Új induló Kettlebell csoportos edzést indítunk 2021. 05.24.-én.

Hétfőn 17:30-kor Vácon a Royal Fitness Club Cross Gym termében.

Ha nem próbáltad még ezt az edzés formát, akkor most itt a lehetőség, hogy csatlakozz egy barátságos és teljesen kezdő csapathoz. Akár izomnövelés, akár fogyás a célod, itt jó helyen jársz. Szakképzett oktató segítségével tanulhatod meg a kettlebell alapgyakorlatokat és válhatsz egy jobban mozgó és fittebb emberré.

Nálunk rendszeres programozás alapján juthatsz el oda, hogy esetleg pár hónap múlva akár csatlakozni tudj egy haladó csoportunkhoz is.
Nem edzettél soha? Nem probléma. Itt megtanulod egy barátságos és befogadó közösségben, hogy mennyi mindent adhat számodra a közösségi mozgás. Kettlebell súlyaink egyedülálló módon 4 kg-tól egészen a 80 kg-ig a rendelkezésedre állnak. Így ha egy szörny vagy és nem találtál magadnak edzőtermet ahol elfáradhatsz, itt te is elhagyhatod a komfortzónád.

Az első edzés ajándék bemutató edzés, így pénzre sem lesz szükséged aznap. Amire viszont igen az : kényelmes edzés öltözet, törölköző, víz. Minden mást mi biztosítunk majd. Egy rövid ismertető után tartunk egy rövid gyakorlást egy kettlebell alapgyakorlatunkból és ha tetszett találkozunk minden héten Hétfő és Szerda 17:30-kor a Royal Cross Gym termében lent.
Egy erősebb és fittebb test eléréséhez sok út vezethet. Válaszd a miénket és spórolj időt magadnak. Válaszd a kettlebellt!!

Kun Norbert, kettlebell instruktor
Tel.: 06304994629