Mennyei, egészséges, krémes és totál diétás

biotech-brokkoli-leves-royal-fitness-club-vacImádod a leveseket? Szeretnéd étkezésből is bevinni a napi ajánlott folyadékmennyiséget? Szeretnéd elkerülni a zsíros ételeket? Akkor ezt neked találták ki! Íme egy zseniális, könnyen elkészíthető brokkoli krémleves!

Nem titok, hogy a BioTech USA csapata mindig egyre jobb és jobb termékekkel rukkolnak elő. Biztosak lehetünk benne, hogy az általuk előállított diétás finomságok valóban egészségesek is, így most a Protein Gusto termékcsaládjától szeretnénk nektek bemutatni az egyik levesüket, ami kiválóan fedezi a napi folyadék és fehérjemennyiség egy részét!

Talán kicsit furcsán hangzik, hogy egy dobozba zárva, por formájában vedd magadhoz a levest, ám ez egy kitűnő alternatíva arra az esetre, ha komolyan diétázol és emiatt el kell kerülnöd a zsíros ételeket. Hiszen ilyenkor minden gramm számít! Ha szereted az ínycsiklandó krémes leveseket akár önmagában is, akkor bátran ajánljuk ezt a terméket, hiszen amellett, hogy valóban pompás íze van, a benne rejlő fehérjemennyiség pluszban hozzájárul az izomzatod megtartásához is. Ha a kalóriamennyiséget nézzük, akkor is nyert ügyünk van, hiszen egy adag 100 kcal-t tartalmaz és a szénhidrát tartalma pedig hihetetlenül alacsony: 5,5 gramm! Fehérjetartalma közelíti a 20 grammot, egészen pontosan 17. Zsírtartalma elhanyagolható (1,3).

Ha gluténérzékeny vagy, akkor is fogyaszthatod, hiszen gluténmentes termékről beszélünk és természetesen nincs benne semmilyen hozzáadott cukor. Könnyen és gyorsan elkészíthető, hidegen és melegen egyaránt fogyasztható, ízlés szerint gazdagítható.

Tipp: 1 tasak levesport keverj el 200 ml vízzel, akár hidegen, akár melegen, ahogy jól esik és már fogyasztható is! 😉