Mikor fog látszani a testedbe fektetett munkád?

fogyás-royal-VácElőször nem látni, hanem érezni fogod az edzéseid és a speciális étrended hatását! Érezni fogod, hogy erősebb vagy és jobb az állóképességed! A szemmel látható jelei ezután érkeznek majd.

Az szemmel látható eredmények nagyban függnek:

  • az edzéseidtől (minősége, mennyisége)
  • az étkezéseidtől
  • a pihenéstől
  • az adottságaidtól
  • korodtól
  • nemedtől

A súlyfelesleged nem pár nap alatt szedted össze, hanem több hét, hónap, vagy akár év rossz étrendjével l és mozgásszegény életvitelével. Ahhoz, hogy leadd, szintén időre van szükséged. Az izom sem 1 nap alatt épül. Hidd el, a szép lassú változás – amit közben lehet észre sem fogsz venni – sokkal tartósabb, mint mondjuk egy hirtelen drasztikus fogyás, ami után csőstül visszaszeded amit leadtál, hacsak nem többet.
Magunkat minden nap látjuk, így te saját magadon nehezebben veszed majd észre a változást!

 A fejlődés az idő elteltével egyre lassabbá válik majd, mert egy kezdő szintről kicsit jobbá válni könnyebb és sokkal gyorsabb, mint a haladóból szinte profivá válni. 🙂
Ugyan így izmosodni is egyre nehezebb. Mikor elkezded az edzést, hirtelen feszesebb, tónusosabb leszel, aztán már minden kicsit belassul, de ez mindenkinél így megy!
A fogyás is először hirtelen, gyorsan megy: leadod a felesleges vizet, némi zsírt, aztán egyre lassabban fog menni, ahogy közeledsz a célhoz.
Minél többet dolgozol egy eredményért, annál jobban megbecsülöd és annál tartósabb lesz.A kemény munkának biztos, hogy meglesz a gyümölcse. Olyan nincs, hogy nem! 😉
A címben szereplő kérdésre tehát nincs egyértelmű válasz, de az biztos, hogy már az első 1-2 napban elkezdődik valami, csak te ezt még nem látod!

Ha a sportoláshoz, életmódváltáshoz szükséged van egy kis segítségre, keresd fel a számodra legszimpatikusabb edzőnket! Azért képzik magukat, hogy a segítségedre legyenek! Várják a jelentkezésed! Kattints IDE!