Minden, amit Klein Istvánról eddig nem tudtál! – Royal Fitness Kávézója

A „Royal Fitness kávézójában” minket edzőket ismerhettek meg, egy picit másképpen. Egy olyan oldalunkról, ami az edzések alkalmával nem biztos, hogy előkerül.
Vác legbarátságosabb edzőterme címét valószínűleg nem csak azzal érdemeltük ki, hogy közösen edzünk heti pár alkalommal, hanem azzal is, hogy az edzők és vendégeik között nem ritkán baráti kapcsolat is kialakul.

Ebben a cikksorozatban mindig ugyanazok a kérdések jönnek egymás után. De mitől is lesz izgalmas? – Mert szinte egy edző sem fogja ugyanazt válaszolni. Mindenki egy másik egyéniség, különböző élettapasztalatokkal és célokkal.

Minden, amit Klein Istvánról eddig nem tudtál!

Hány éves korodban kezdtél el sportolni?
Általános iskolás koromban kezdtem cselgáncsozni, amit az érettségi évében hagytam abba. A középiskolában elég komolyan vették a testnevelést, így számos atlétikai és torna sportot kipróbálhattam. Felnőtt fejjel szerettem bele a hegyi kerékpározásba, amit több-kevesebb rendszerességgel a mai napig űzök.

Hogyan lett belőled edző majd terem vezető?
2007-ben lettem SpinRacing oktató, 2008-ban személyi edző a váci Tornádóban. Itt dolgoztam 5 éven át, amikor felkértek a 2013-ban megnyílt A-Fitness vezetésére. 2014. május 1-én vettem át a Royal Fitness Club irányítását, és azóta is ennek a fantasztikus belvárosi teremnek vagyok a vezetője.

Melyik sportolót tiszteled a legjobban?
Általában véve tisztelem az embereket. Amiért az élsportban teljesítők kiemelkednek az az alázat, kitartás, türelem.

Milyen könyvet olvastál utoljára?
Most Napoleon Hill Gondolkodj és Gazdagodj című könyvét olvasom. Nagyon széles az érdeklődési köröm. Krimitől a történelmi regényeken át az életrajzi könyvekig igen sokféle könyvet olvastam már. Voltak korszakaim nekem is. Ilyen volt például, amikor egymás után olvastam Leslie L. Lawrence vagy Robin Cook könyveit és Müller Péternek is több könyvét.

Melyik a kedvenc filmed?
Nem vagyok nagy filmrajongó. Most nem is jut eszembe olyan film, amit többször is meg akarnék nézni. Talán a sorozatok: Két Pasi meg egy Kicsi, Jóbarátok, Rém Rendes Család

Van hobbid, gyűjtesz valamit?
Szerencsés vagyok, mert a hobbim a hivatásom, a sport. Élményeket gyűjtök.

Milyen egy sportolás nélküli, ideális hétvégéd?
Akkor ideális, ha a szeretteimmel tudom tölteni, és egy kis sport is van benne

Mik a nyaralási szokásaid?
Szeretek utazni, a világ számos országában jártam már. A lényeg az út, a kikapcsolódás.

Szereted az állatokat és a növényeket?
Igen és a lányomat is a szeretetükre, védelmükre tanítom.

Milyen gyakran használod az internetet?
Ahogy a hobbi és a hivatás összefonódik, úgy a munka- és  magáncélú internethasználat is. A hírek közzététele, a vendégeink és edzőink nyomon követése, támogatása, a kommunikáció és a gyors ellátásuk a legfrissebb hírekkel a munkám szerves része. A feladatok szétosztásával ez az elmúlt időszakban jelentősen csökkent.

Mit teszel a környezeted védelme érdekében?
Szelektíven gyűjtjük a hulladékot otthon és a teremben egyaránt, Panni lányommal rendszeresen szedjük össze a szemetet a játszótéren.

Milyen zenét hallgatsz?
Gyerekzenét 😀 Amikor nem, akkor régebbi és mai slágereket.

Kit hívnál meg egy italra?
Attól függ, milyen italra 😉 Az italon gondolom azt érted, hogy kivel beszélgetnék szívesen mondjuk egy pohár bor mellett. Ha annyi időm lenne, már biztosan alkoholista lennék, hiszen rengeteg híres és kevésbé híres ember van, akivel izgalmas beszélgetéseket lehetne folytatni. A közvetlen környezetemben, a munkatársaim vagy vendégeink körében is sok olyan ember van, akinek a hobbija vagy a hivatása megérne egy borozgatós estét.

Mit tartasz életed legnagyobb eredményének?
Azt, hogy ma ITT vagyok.

Mi a kedvenc ételed?
Nagyon szeretem a halételeket, tenger gyümölcseit és a sushit. Emellett a magyaros ízek nagy rajongója vagyok.

Mit szeretsz a munkádban, a legjobban?
A változatosságot. Nincs két egyforma nap.

Mit szeretsz a munkádban a legkevésbé?
Erre hosszas gondolkodás után se tudok válaszolni.

Milyen edzésformát próbálnál még ki a legszívesebben?
Ami érdekelt eddig, azokat ki is próbáltam.

Ha egy dolgot változtathatnál magadon, mi lenne az?
Gondolod elég lenne egy? Fontosnak tartom a fejlődést, javítani szeretnék a türelem, kitartás területén. Hajlamos vagyok a halogatásra.

El mernél menni magadhoz egy edzésre?
Simán! 😀 Legfeljebb regenerálót tartanék magamnak, mert Dávid Erika edzéseibe minden alkalommal belehalok. 😀