Perui kovaföld – Az anyagcsere beindítója

Nem kerül mindennap szóba a kovaföld fogyasztása, így lehet, hogy számodra is idegen lehet ez a “csodafegyver”. Szeretnénk bemutatni neked is, hogy miért örvend nagy népszerűségnek mégis azok körében, akik elkezdték fogyasztani. Bioboltokban könnyen beszerezhető. 😉 Nézzük meg, mit is tud!

A kovaföld nem más, mint a tengeri lerakódásból keletkezett makromolekuláris, természetes anyag. Kiemelkedően tisztító és egyben méregtelenítő hatásával egyedülálló kiegészítője táplálkozásunknak. Megtisztítja minden egyes sejtünket a belektől kezdve, az ereken és a nyirokkeringésen át, egészen a bőrig. Mindemellett, koncentrált mennyiségben tartalmazza szervezetünk egyik legfontosabb tápanyagát, a szilícium-dioxidot.  A perui kovaföld a legtisztább (91.6%) minőségű és a leghatékonyabb étkezési kovaföld az egész világon.

A kovaföld 15 féle természetes ásványi anyagot tartalmaz. Például: magnézium, kalcium, nátrium, vas és és húsz féle nyomelemet is. Pl. titán, bór, mangán, réz, cirkónium. Ezek az ásványok egészségesebbé, fénylőbbé tehetik a hajat, a bőrt és a körmöket.

Ugyan nagyon finom, puha pornak tűnik,de a kovaföld valójában egy nagyon kemény henger, tele lyukakkal. A keménységi skálán, ahol a gyémánt 9-es, a kovaföld 7-es. Ez nagyon fontos, mert a milliónyi kovaföld henger keresztülutazván a vékony és vastagbélen, nagyon hatékonyan ledörzsöli a bélfalakat. A leghatékonyabb fizikai-mechanikai módon méregteleníti a szervezetet, így nincs semmiféle kémiai toxicitása, mindemellett. Ha csak néhány hónapon át szedjük, akkor is megtisztíthatjuk a bélfalat a káros nyáktól.

A szilícium-dioxidnak fontos hatása van az összes ásványi anyag teljesebb felszívódására. Így egész más minőséget ad az életünknek! Abszolút nem halmozódik fel a szervezetünkben, vízben oldódó, ezáltal könnyen felszívódik a bélfalon, de gyorsan kiürül, ezért fontos a napi fogyasztása. A vizsgálatok nem találtak semmilyen káros mellékhatást túl sok használatával sem.

Hihetetlen, de egyetlen gramm Perui kovaföld 300 m2 bélfelületről képes felszívni és kivezetni a gyulladásos folyadékot, miközben a természetes bélflórát tovább erősíti. Testünk könnyedebbé válik a rendszeres fogyasztáskor és jobban érzi magát az ember. Ez a  jobb közérzet abból adódik, hogy minden káros lerakódás eltávolításra kerül a bélrendszerből. A káros lerakódásoktól megszabadított bélrendszerből, könnyebben felszívódnak az éltető tápanyagok, valamint helyreáll a bélflóra egyensúlya, ezáltal az immunrendszer működése is hatékonyabb lesz. Ez az oka annak, hogy a kovaföldet fogyasztók ugrásszerű közérzetjavulásról számolnak be.

Mindezen felül gyorsítja a szervezetben elraktározódott zsírok bomlását, a kovaföld a súlyvesztésben is segít. Méghozzá kíméletesen, és a lehető legtermészetesebb módon! Fogyasztása nem jár kellemetlenséggel, mivel nincs rossz íze. A felszívódását segíti, ha C-vitaminnal együtt fogyasztjuk!

Ha a sportoláshoz, életmódváltáshoz szükséged van egy kis segítségre, keresd fel a számodra legszimpatikusabb edzőnket! Azért képzik magukat, hogy a segítségedre legyenek! Várják a jelentkezésed! Kattints IDE!