Royal Fitness Tábor: élmények, tapasztalatok, beszámolók

Szent-Orbán-wellnes-hétvége-Royal-Fitness-ClubJúlius 7-8-9-én a Royal Fitness Club néhány edzője elutazott néhány lelkes vendéggel, hogy eltöltsenek pár napot a feltöltődés, a sport és a pihenés jegyében! A siker nem maradt el, fantasztikus pár nappal gazdagodtak mind az edzők, mind a vendégek. Ebbe engedünk most nektek bepillantást! 😉
Péntek délután 14:00 órától volt a becsekkolás,a Szent Orbán Erdei Wellness szállodában, már maga a környezet magával ragadott mindenkit!
Délután még volt idejük a vendégeknek élvezni a gyönyörű szálloda strandját illetve wellness részlegét, ami nagyon pazar, és csodálatos. A szauna világáról nem is beszélve.
17:00 órától elkezdődtek az edzések, amit már nagyon várt mindenki.
Lénárt Kriszta nyitotta meg elsőként a fitness tábort VIPR órájával, szabadtéren. Majd Bagyinszki Anikó folytatta a sort egy brutál alakformáló edzéssel amivel a hangulatot is elkezdte fokozni, az esti “welcome” kangoo-ra amit vacsora után este a medencénél Unger Timi vezényelt!
Nos itt kellőképpen sikerült mindenkinek ledolgozni a vacsorát…:)
Timi önmagához méltóan igen kemény edzést tartott de hatalmas party hangulattal!
Mindezek után volt erejük a vendégeknek és az edzőknek összeülni kicsit a kellemes teraszon egy kis iszogatásra és cseverészésre, ami szintén nagyon jó hangulatban telt és hatalmas kacagások és beszélgetések alakultak ki, ezzel is összébb kovácsolva a csapatot.
Szombaton Lénárt Kriszta egy reggeli TRX-el indította az éttermi pavilon alatt a napot, Unger Timi pedig egy kangoo futásra vitte a csapat egy részét ami ebben a környezetben nagyon kivételes és különleges volt!
Délelőtt még egy kis x-co, végül egy party hangulatú zumbára is sor került ami az egész szállodának a figyelmét oda vonzotta!
Egy isteni finom ebéd, strandolás és wellnessezés után újra beindultak az edzések. VIPR, alakforma, box aerobic és kangoo órákkal, mindenki azon vett részt amelyiken éppen kedve volt!
Az edzők legnagyobb örömére és meglepetésére a vendégek hihetetlen szorgalommal és lelkesedéssel vettek részt kivétel nélkül minden órán. Fantasztikus volt a csapat!
Mindezek után természetesen volt idő strandolásra és napozásra a gyönyörű időben és a festői környezetben. A közös vacsora alkalmával ismét isteni finomakat ettek, ugyanis a választék megállta a helyét egy ilyen táborra is: egészséges, változatos, különleges ételekkel volt tele az asztal.
Szombat este lévén következett a várva várt zumba party a medencénél fáklyákkal es ismételten óriási party hangulattal. Itt mindenki kibulizhatta magát az ismert latin ritmusokra!
Ezek után a szálloda nyitva tartotta a strandot éjszakai fürdőzésre, úgyhogy aki csak tehette csobbant még nagyot a medencében.
Bagyinszki Anikó azt nyilatkozta, hogy úgy érzi megtalálta a tökéletes helyet a vendégei számára az ilyen jellegű wellness hétvégék megvalósítására, ugyanis az összes vendég nagyon jól érezte magát és alig várják a következőt. Amiért többen pozitív visszajelzést adtak az az volt, hogy több különböző óratípus volt amit kipróbálhattak olyan is amit eddig még sosem volt lehetőségük. Amit még külön kiemelnénk, az az, hogy a családosok is remekül érzeték magukat, ugyanis nagyon jól felszerelt családi szobák is rendelkezésükre álltak a gyerekesek számára!

Mindenki kellemesen erős izomlázzal de annál nagyobb élményekkel távozott. Az edzői csapat szeptember 23-a körül tervez egy újabb ilyen jellegű tábort. Kövessétek figyelemmel az oldalunkat a további részletek miatt és csatlakozzatok minél többen! 😉