SENIOR TORNA a Royalban! …ami valójában nem az a klasszikus időstorna.

SENIOR TORNA a Royalban!
…ami valójában nem az a klasszikus időstorna.

Miért? – Mert így alakult!
Szeretnék nektek pár sorban mesélni a keddi és csütörtöki „senior” tornáról.

Bő másfél éve örököltem meg a csapatot Viki kolléganőmtől, aki akkor az első babáját várta. Már az első alkalommal a szívembe zártam a csapatot, amikor ellátogattam hozzájuk, és Viki utolsó óráján velük együtt tornáztam.
Azóta túléltünk több bezárást és újrakezdést, de a kemény mag megmaradt, sőt szuper jó formában van, mozgékonyak, vidámak, csicsergősek, tele vannak élettel. Nemrég Ildi és Mari is csatlakozott hozzánk, már velük együtt teljes a csoport.

…és miért mondom, hogy nem klasszikus senior torna?
Mert az órákon bátran használjuk az aerobik terem eszközeit: step pad, súlyzók, labdák, gumikötelek… Minden izomcsoportot átmozgató bemelegítés után erősítő gyakorlatokat végzünk, legtöbbször az eszközök segítségével, majd minden alkalommal, minden síkban jól átmozgatjuk a gerincoszlopot. Az óra végét főként saját testsúlyos talajgyakorlatokkal zárjuk, amit egy nyújtás és relaxáció követ.
Az órán nem sorozatszámra ismételünk, hanem főként időre dolgozunk. Így mindenki annyit és olyan tempóban csinál meg, ahogyan az aktuális fizikai állapota megengedi.

Nincsenek az órán:
• gyors intenzitású, bonyolult kivitelezésű gyakorlatok
• szökkenő, ugráló mozdulatok
• hirtelen pulzusemelés
• hangos zene

Szóval aki szeretne (újra) elkezdeni mozogni, de még nem mer becsatlakozni egy intenzívebb csoportos órába, azt nyitott szívvel várjuk! Ne gondold, hogy heti 2 délelőtt mamitornázunk!
A fiatalabb korosztály is mindig talál benne kihívást!

Ha kérdésed lenne az órával kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal:
Sándor Anikó
+36305224151
Royal Fitness Club, Vác, Galcsek utca 8-10
Órák: Kedd és csütörtök 10:00