Swiss Laboratory – Az alpesi vitaminital

A Swiss Laboratory által létrehozott magas dózisú vitaminitalok igen nagy népszerűségnek örvendenek. Alapvetően 9 létfontosságú vitamint, ásványi anyagokat, fehérjét és aminosavakat tartalmaznak. Nálunk 3 termékük található meg melyek közül mind laktóz, glutén, cukor és genetikailag módosított organizmusmentes.

 

DeLaVie SPORT

Legyen az kardió vagy súlyzós edzés ha komoly terhelésnek veted alá a tested fontos hogy pótold a felhasznált tartalékaidat. Ebben lehet segítségedre ez az ital amely amino sav bevitelre, re-hidratációra és tápanyag feltöltésre lett kifejlesztve. Citrom ízű.
Amit tartalmaz:
– 2000 mg BCAA, L-karnitin
– C-vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin
– Biotin, Niacin, Folsav
– Zöld tea kivonat, Koffein
– 3 -féle svájci gyógynövénykivonat

 

DeLaVie Beauty

Ennek az italnak a különlegessége a kollagén tartalmában rejlik. Tekintve hogy a bőrünk 75%-át alkotja ez az anyag, illetve a haj ragyogásáért is felelős, mindezen felül pedig testünk fehérjeállományának 30%-át teszi ki fontos az utánpótlása. Ebben az italban pedig megtalálható egy felnőtt ember napi szükséges kollagén adagja. Cseresznye ízű.
Amit tartalmaz:
– 8250 mg Kollagén, 50 mg Hilauronsav
– 505 mg L-Karnitin
– 300 mg C-vitamin
– 33,5 mg Koffein

 

DeLaVie SlimBiosis

Ha a céljaid között szerepel a fogyás és a karcsúság elérése akkor ezt az italt pont neked találták ki. Koplalás és szigorú megvonó diéták helyett a rendszeres testmozgás és kiegyensúlyozott étkezés a legcélravezetőbb. Mindezek mellett fontos hogy odafigyeljünk a megfelelő anyagcserére is hiszen ez az alapja a súlyvesztésnek. A DeLaVie SlimBiosis pedig pont ebben van a segítségünkre. Barackos Ice Tea ízű. Amit tartalmaz:
– 750 mg L-Karnitin
– B- vitamin komplex, Magnézium-karbonát
– Zöld tea kivonat, Koffein
– Citromfű – Csipkebogyó – Gyömbér kivonat
– Guarana
– 3 -féle svájci gyógynövénykivonat

 

Keresd őket a büfében!