Személyi edzőnk – Szilvi

Kelemen Szilvi Személyi EdzőKedves Érdeklődő!
Kelemen Szilvi vagyok a Royal Fitness Club személyi edzője, 2023-ban végeztem a Weider Professional Fitness Trainer Testépítő és Fitness Sportoktató szakán, ahol Életmód- és Táplálkozási Tanácsadó oklevelet is szereztem.
A testépítés, testszépítés világába kb 10 éve szerettem bele. Minden érdekelt ami ezzel a sportággal kapcsolatos; edzés, táplálkozás, lelki háttér stb. A 10 év alatt többen megkerestek, hogy adjam át addig megszerzett tapasztalataimat. Ekkor ébredtem rá, hogy mit is szeretnék igazán csinálni és jelentkeztem oktató képzésre.
Úgy gondolom ha valaki edzőt kér fel céljai megvalósításához, ahhoz egy szoros bizalmi kapcsolatnak is ki kell alakulnia, hiszen a sportoló, sportolni vágyó az egészségét bízza rám. Ez a bizalmi kapcsolat fontos számomra és hatalmas felelősséggel jár.
Irodistaként a környezetemben is tapasztalom, hogy felgyorsult világunkban sajnos háttérbe szorul az egészségmegőrzés. Akár napi 8-10 órát is az irodában töltünk, őrült rohanás az életünk. Ezen terhek ellensúlyozása miatt fontos, hogy hetente legalább 2-3 alkalommal átmozgassuk testünket, kieresszük a fáradt gőzt. Fizikailag és lelkileg is felfrissüljünk.
Mivel olyan beállítottságú vagyok, hogy mindent szívvel lélekkel csinálok, ugyanúgy segítek másoknak is céljaik elérésében. Legyél akár kezdő vagy már jártasabb a testépítő sportban, vagy csak mozogni szeretnél, de fogalmad sincs, hogy kezdj bele, vagy netán félsz és kell valaki aki fogja a kezed az első lépéseknél, akkor rám számíthatsz! Várlak szeretettel!
Szilvi
Megtalálsz Vácon a Royal Fitness Clubban.  Telefonon: +36 30 820 9988
Végzettségeim: