Tiszteld a Royalt, tiszteld magadat és az edzőtársaidat

tegyel_rendet_magad_utan_royal_fitness_clubKorábban már született egy bejegyzésünk az edzőtermi etikettről: http://edzoterem.royal-fitness.hu/edzotermi-etikett-avagy-mit-illik-es-mit-nem/ , amelyhez nincs is különösebb hozzáfűzni valónk, hiszen mindannyian egyet szeretnénk, akik a terembe járnak: elfogadható körülmények között edzeni és lehetőleg az edzésünket egy bizonyos időintervallumon belül lebonyolítani. Ehhez viszont szeretnénk kiemelni egy fontos részt az etikett bejegyzésünkből, amire Kőszegi Rajmund személyi edzőnk hívná fel minden kedves meglévő és új vendégünk figyelmét https://royal-fitness.hu/koszegi-rajmund-szemelyi-edzo/ .

Sajnos a súlyoknak, tárcsáknak a teremben nincs saját lábuk, hogy visszasétáljanak a helyükre miután használtad őket. Mindenki érdeke, hogy a teremben rend uralkodjon! Szokd meg, hogy mindent a helyére kell raknod, amit használtál. Legyen az súly, szőnyeg, rúd, tárcsák… Mindig olyan állapotban hagyd magad után a gépeket és a környezeted, amilyenben te is szeretnél érkezni az edzésed elején! Olyan ez, mint otthon. Elpakolsz magad után. Legyen az koszos edény, ruha, használati tárgyak. Nem hagyod ott azokat sem, hogy a másik majd átlépje, keresse, de legfőképpen eltegye helyetted.

Nem mellesleg időt vesz igénybe neked is és másnak is, ha a szériák előtt a teremben háromszor körbe kell menned mire megtalálod azt az eszközt amire éppen szükséged van.

Ezúton is szeretnénk megkérni, hogy mind nálunk, a Royalban, mind bárhol máshol ügyelj arra, hogy minden súlyt, tárcsát, eszközt pakolj vissza a helyére, ezzel is segítve saját magad, mások és a terem munkáját! 

Köszönettel: Royal Team