Bagyinszki Anikó

Pályafutásom kezdete:2010

Születési évem:1989

E-mail címem:bagyiani@gmail.hu

Telefonszámom:+36-30-685-9229

Bagyinszki Anikó

Alakformáló és Box aerobik, Zumba

Rólam:

Anikó vagyok. Gyermekkorom óta aktívan sportolok, mozgok. Atletizáltam, síeltem, táncoltam… A tánc hosszú távon megmaradt olyannyira, hogy a szakmámmá vált. Rendszeresen TV műsorok tánckarában voltam látható (Megasztár, Csillag születik… stb), ebből adódóan jött a Zumba, amit a mai napig imádok, de az utóbbi időben jobban áthelyeztem a hangsúlyt az alakformáló és a küzdősportos edzésekre! Végzettségeim:

  • Aerobik Sportoktató
  • Zumba Instruktor
  • BOX Aerobik Tréner
  • Capoeira Aerobik Oktató

Szeretem a keményebb órákat, de emellett fontosnak tartom a profi szakmai tudást hozzá. Ezért rendszeresen képzem magam és járok kollégák, szakmabeliek edzéseire fejlődni, akiket nagyra tartok! Mindig van hova fejlődni és tanulni. Nem csak megtartom az óráimat, hanem lelkileg is kötődöm a vendégeimhez, szeretek velük kommunikálni, hiszen így tudom meg mi az, ami jó nekik.

Vallom, hogy nem csak a szép alakért kell edzeni, hanem a lelki egyensúlyért és a jó közérzetért is!

Nálam a jó hangulat, a helyes, profi végrehajtás és a tudatosság játszik fontos szerepet!

Több óra típust is tartok itt a Royal Fitnessben, alakformáló step aerobic-ot ami abszolút kezdők számára is ajánlott, reggeli zsírégető aerobikot ami reggel felébreszt és formába hoz egész napra, valamint box aerobikot ami egy picit pörgősebb edzés de kezdők is csatlakozhatnak. Ez intenzívebb edzés mint a többi óra de éppen ettől jó és hatékony! Várlak szeretettel az óráimra a pontos időpontokat az órarendben találod! ????

Óráim aránya: