Kun Norbert

Pályafutásom kezdete:2009

E-mail címem:norbiesbarbi@gmail.com

Telefonszámom:+36304994629

Kun Norbert

Kettlebel edző

Rólam:

Kun Norbert kettlebell oktató vagyok. Lassan 10 ève foglalkozok vasgolyòk használatànak oktatásával. Már az első alkalommal érezheted hogy ez valami más jellegű mozgás súlyokkal mint amit eddig próbáltál az edzőteremben. Szeretnèl szálkásabb, tònusosabb ès erősebb, fittebb lenni? Kezd el a kettlebellt ès igyekszek segíteni hogy elèrhesd cèljaid. 2009-ben vizsgáztam le maga Pavel Tsatsoline vezetèsèvel aki megalkotta a jelenlegi rendszert amit a mai napig mindenhol eredmènyesen használnak a világon. A Kettelbell csak egy súlygolyò lenne magában de èn megtanítalak helyesen használni. 36 èves vagyok ès rengeteg remek emberrel sikerült már együtt edzenem ès nyomon követhettem a sikereiket. Szeretem az új dolgokat ès felhasználok minden újat amit tanulok az èlet minden területén.
Csoportos edzèseim jò hangulatban telnek de a tanítványaim már ismernek ès tudják hogy a biztonság mindíg első szàmomra.
15 èves kortól illetve edzettségi allapottòl függően várok mindenkit a csoportos òráimra legyen akár sportban jártas vagy teljesen kezdő. Ha extra erőt szeretnèl felèpíteni hogy ki tudj nyomni egy 48 kg-s golyót a fejed felè azt mondom próbáljuk meg. Ha szeretnèl olyan állòkèpes lenni hogy egy òra alatt 1000 ismètlèst tudj lendíteni egy súllyal akkor itt a helyed.
Pályafutásom kezdete: 2009
Az edzèseim a Royal Cross Gym termèben megtalálhatòak.

Óráim aránya:

Kettlebel edzés
100%