Paralné Komáromi Blanka

E-mail címem:komaromi.blanche@gmail.com

Telefonszámom:+36702849244

Paralné Komáromi Blanka

FitFight és BODYART tréner

Rólam:

Világ életemben szerettem emberekkel foglalkozni… és sportolni is – de ez a kettő nem találkozott addig, amíg el nem kezdtem a Royalba járni.
Gyerekkoromban karatéztam és kosárlabdáztam, felnőttként futottam – rossz technikával, embertelenül hajtva magam – amíg le nem sérültem. Aztán úgy döntöttem, hogy kipróbálom a jógát és a csoportos órákat, hiszen azoknál jelen van a prevenció, a tudatosság, amire nekem mindenképp szükség volt. Így kerültem be a Royal Fitness Clubban tartott deepWORK edzésre, életem első csoportos órájára.

Ott helyben beleszerettem a csoportos órákba. Azon kaptam magam, hogy függő vagyok és hogy az életem nagyon fontos részei lettek az edzések. Rájöttem, hogy az edzők milyen jó hatással lehetnek a vendégekre. Egy jó tréner heti pár óra alatt közösséget teremt és eléri, hogy a vendégek élete klasszisokkal jobb legyen, mint azelőtt volt.

Én is szerettem volna olyan edzővé válni, aki segít a vendégein. Aki megadja a löketet, stabilitást és kihívást, amire szükségük van az életükben. A tudatos testmozgás elsősorban nem azért jó, mert szép karcsúak, vagy izmosak leszünk tőle.

A tudatos testmozgás ennél sokkal többet ad. Egészséget, közösséget, jó közérzetet, önbizalmat és még rengeteg, rengeteg, rengeteg mindent. Ez az, amit Neked szeretnék nyújtani.

Blanka