Rudolf Máté

Pályafutásom kezdete:2016

Születési évem:1991

E-mail címem:rudolfamate@gmail.com

Telefonszámom:+36-20-501-1844

Rudolf Máté

Személyi edző

Rólam:

Amikor az első versenyemre készültem, tudatosult bennem, hogy a változásnak komoly ára van. Az így szerzett tapasztalat felbecsülhetetlen érték a munkám során. Fegyelmezetté, türelmessé, kitartóvá tesz. A szakmai és elméleti tudás itt csúcsosodik ki igazán.

Gyermekkorom óta a sport része az életemnek. 15 évet foglalkoztam labdarúgással és 8 éve Fitness –Testépítéssel. Egy sportsérülés miatt hagytam ott a futballpályát és kezdtem el edzőterembe járni. Az idő múlásával a testépítő sport szerelmese lettem és egyre jobban érdekelt hogyan tudom formálni, tökéletesíteni a testemet. Saját magamon tapasztaltam meg, hogy megfelelő edzéssel és helyes táplálkozással, na meg persze kitartó munkával mekkora változásra képes az emberi test.

2015-ben doppingmentes, úgynevezett Naturál testépítő versenyen vettem részt, ahol Újonc kategóriábanOrszágos 3. és Nemzetközi 3. helyezést sikerült elérnem. Ez az eredmény még jobban motivált és 2 éves további kemény felkészülést követően, 2017 tavaszán ismét az INBA szövetség doppingmentes Naturál testépítő versenyen Open kategóriában 1. helyezést értem el, azaz Magyar bajnok lettem.

Azért lettem személyi edző, hogy tapasztalataimat kamatoztatva segíthessek Neked, ha változtatni szeretnél, egészségesen és fitten szeretnél élni, esetleg kérdésed van edzéssel, edzéstervvel és táplálkozással kapcsolatban.

Fordulj hozzám bizalommal!

Óráim aránya:

Személyi edzés
100%