Tolnay-Miklós Mónika

Experience:2008

Age:1987

Email:dance@rumbastudio.hu

Phone:+36 30 943 3108

Tolnay-Miklós Mónika

Ballroom Line Dance

Biography:

Mióta az eszemet tudom a tánc és más egyéb művészetek mindig is életem meghatározó részei voltak. Több táncstílus kipróbálása után 2004-ben kezdtem el társastáncot tanulni, majd hamarosan versenytáncos lettem először latin-amerikai kategóriában, majd évekkel később teljesült az álmom, és 2012-től standard kategóriában is versenyezhettem partneremmel, aki azóta már a férjem.
Szenvedélyem a tanítás is, először a főiskolai tanulmányaim mellett a szabadidőmben tartottam gyermekeknek táncórákat, illetve szalagavatóra készítettem és tanítottam be koreográfiákat, majd később egy budapesti tánciskolánál dolgoztam, ahol felnőtteknek tanítottam társastáncot kezdőtől az extrahaladó szintig.

Fontosnak tartom, hogy óráimon mindenki szuperül érezze magát, odafigyelek arra, hogy tudásomat a lehető legjobban át tudjam adni tanítványaimnak. Törekszem arra, hogy koreográfiáim könnyen tanulhatóak, mégis változatosak legyenek, az óra hangulata pedig oldott és családias legyen kis humorral és játékossággal megfűszerezve.
Tapasztalatom, hogy a tánc megváltoztatja mindenki életét, fantasztikus dolog ilyen módon megszínesíteni az olykor szürke hétköznapokat. Tartást, kiállást, önbizalmat ad és nem utolsó sorban mind a testi, mind a lelki egészségnek hasznára válik.

Ha szeretnéd magad Te is magabiztosabban, jobban érezni a bőrödben, ha szeretnél kicsit kiszakadni a napi rutinból és eltölteni egy önfeledt órát, amikor letehetsz minden egyéb gondot, és felkeltettem érdeklődésedet, ne habozz!

Ha ennél is többet szeretnél megtudni rólam, látogass el honlapomra: rumbastudio.hu
Várlak szeretettel óráimon!

Skills: