Wölfinger Viktória

Experience:2010

Age:1989

Email:wolfingerviktoria@gmail.com

Phone:+36 20 488 89 83

Wölfinger Viktória

Személyi edző

Biography:

Sziasztok, Wölfinger Viktória vagyok, a Royal fitness Club személyi és csoportos edzője.

4 Évesen kezdtem pályafutásomat a sport területén, és azóta igyekeztem megismerkedni minden irányzatával, kipróbálni és megtanulni az alapoktól az edzői szintig minél több mozgásformát.

Lételemem a mozgás azon belül is a tudatos, preventív és fejlesztő edzések.

Személyi és aerobic instruktorként, TRX és funkcionális edzőként, kismama ,regenerációs és senior torna oktatóként valamint gyermekek/fiatalok számára KSG torna oktatóként abban hiszek, hogy csak a saját izom és izületi állapotunkhoz, mozgékonyságunkhoz mérten , személyre szabottan szabad elkezdeni mozogni.

Ezen alap tulajdonságainkat fejlesztve és a deformitásokat korrigálva fogunk tudni elérni és felépíteni – egy jól működő, a hétköznapi életben használható (funkcionális) és az ezzel járó terheléseket fájdalmak nélkül működtető izomzatot, testet – ami nem utolsó sorban tetszetős is lesz a mozgás hatására.

Folyamatosan képzem magamat, a gyógytorna, mozgásterápia, preventív gerinctorna, mozgásminta szűrések minden irányzatával amit lehetőségem adódik/ adódott  megismerkedtem, mert érzem magamon és látom a vendégeimen, hogy erre van szükségünk.

2010-2015 felépítettem és edzőként üzemeltettem egy privát személyi edző stúdiót Budapesten és nagyon sok idős, túlsúlyos, gerincsérves, izületi problémával küzdő vendégemnek segíthettem. Kismamáim majd Baba-mama tornára járó hölgyek illetve az ülő munka mellett kikapcsolódásra és mozgásra vágyó vendégeim minden percemet boldoggá tették és szeretnék most a Royal Fitnessben is minél több embernek segíteni J

Keress bizalommal, egyéni vagy kiscsoportos edzésekkel, mozgásminta szűréssel (BSWOT) kapcsolatban, illetve várlak szeretettel csoportos edzéseimen.

Skills:

Személyi edzés
50%