Újabb FITNESS siker a Royalban – Drága Daniella a Miss Fit dobogóján

Drága Daniella – JutaVit Miss Fit szépségverseny, Miss Fit kategória harmadik helyezett!

Daniella szeptemberben kezdte a közös munkát Ocsovszky Tibor személyi edzőnkkel. Két versenyt tűztek ki célul. Nyáron a Miss Fit-et, ősszel pedig egy Bikini modell versenyt. Daniella már akkor is nagyon csinos volt, amikor elkezdett edzeni a Royalban, viszont a súlya csak 45 kg volt. Nyolc hónap alatt sikerült 7 kg izmot építenie, ezáltal sokkal formásabb, feszesebb, tónusosabb lett. Nagyon ügyesen és szépen edzett, hihetetlenül gyorsan fejlődött. Majd jött a két hónap szálkásítás a Miss Fit előtt, szigorú diéta és magasabb ismétlésszám az edzéseken. Itt azért voltak nehéz napok, de Tibinek sikerült minden edzésen egy kis mosolyt csalnia Daniella arcára, és ezzel együtt ösztönöznie a kemény edzésmunkára. Daniella összességében gyönyörűen tartotta a diétát, és az edzéseket is szépen, kitartóan csinálta. Nagy munka és alázat van ebben a 10 hónapban, ami példaértékű! A kemény munkának meg is lett az eredménye, ugyanis a Miss Fit kategóriában harmadik lett, felkészítője legnagyobb örömére.

Ocsovszki Tibor: “Daniella amellett, hogy gyönyörű, egy igazi kis tünemény, egy kincs, és mint embert is nagyon megszerettem! Most már készülünk az őszi versenyre és szeretnénk ott is egy jó helyezést elérni.”

Drága Daniella: “Tibor a lehető legjobb edző. Nagyon jól estek a biztató szavai és az, hogy Ő is ugyanúgy szeretné a célt elérni, mint én. Nem bántam meg egy percét sem a felkészülésnek!”

Daniella, fogadd gratulációnkat a Royal Fitness Club minden edzője nevében!