Újabb fitnesz siker! Puli Henriett büszkék vagyunk rád!

Egy újabb sikersztori, mely a Royal Fitness Edzőterem falai közül indult.

Puli Henriett részt vett a Scitec Muscle Beach versenyen (2019.08.03. Siófok Plázs), ahol az előkelő 7. helyen végzett.
Kedves Heni! A Royal Fitness csapata nevében szeretnénk gratulálni ehhez a gyönyörű eredményhez!

Mucsi Rebeka személyi edzőnk gondolatait olvashatjátok a felkészülésről:

“Az elért eredményt nagyon komoly és kitartó munka előzte meg. 10 hónapon át tartó kemény edzés és még keményebb diéta volt, amit Heni kitűnően viselt. Személyében egy igazán kitartó és céltudatos nőt ismerhettem meg, ami az én életemre is kihatással volt!
Iszonyatosan büszke vagyok Rád! Az elsődleges cél nem az első helyezés volt, hanem hogy Heni élete legjobb formáját elérje. Amit sikerült is közös erővel véghez vinni!
70 kg volt a kezdő súlya tavaly novemberben, és idén augusztus 3-án 49 kg volt a versenyen elért súlya.
Szeretném megköszönni a segítséget az étrend elkészítésében Bagi Zoltánnak, a pózolás oktatását Tajthy Hannának, és nem utolsó sorban az életmentő tippeket szeretnénk közösen megköszönni Ocsovszky Tibinek!”

Puli Henriett:

“Nem tudom hogyan kezdjem…..tele vagyok friss élményekkel, érzésekkel és mérhetetlen örömmel. Számomra nem a helyezés számít,(persze az visz előre) hanem az út a versenyig. Elmondhatom, hogy rengeteg segítséggel, könnyebb-nehezebb napokkal, de én mindent bele adtam, ami tőlem kitelt, néha vért izzadva mindig arra gondoltam: hogy mindjárt megmutathatom a 10 hónapba tett munkánkat… Mucsi Rebeka személyi edzővel semmi csalást nem engedtem meg magamnak!! Azt hiszem nagyon megérte, természetesen folytatjuk az edzéseket, mert készülni kell a következő megmérettetésre, ami már a saját korosztályomról szól.”

A kitartó munka meghozta az eredményeket. Várunk téged is ide a Royal Fitness Edzőterembe, hogy segíthessünk valóra váltani az álmaidat! Akkor is, ha nem a kifutóra készülsz, csak szeretnéd magad jobban érezni a bőrödben, vagy megszabadulni pár kilótól.