Újra éled a Royal…

Kedves Vendégeink! Köszöntelek Benneteket!

Május 4 és 8 között a Royal Fitness Edzőterem reggel 7:00-tól este 19:00 óráig várja a sportolni vágyókat.
Kezdünk visszatérni a régi kerékvágásba, addig viszont továbbra is tartanunk kell közösen a kormány szigorításait. Ezért a következő szabályokat vezetjük be, vagy poroljuk le, hogy újra visszatérhessen az élet a Royal Fitness edzőterembe!

Ezek a „szabályok” a vírus időszak után is érvényben maradnak!
1. AYCM kártya mellé már minden óratípushoz kiegészítő jegyet kell váltani! (Csoportos óra: +500 Ft, eszközös/korlátozott férőhelyes csoportos óra +850 Ft).
2. Az AYCM kártyát csak az a személy használhatja, akinek a nevére szól!
3. Váltócipő és törölköző használat kötelező, az egész Royal fitness területén!
4. A csoportos órák 50 percesek, a fennmaradó 10 percben minden vendégnek kötelező az eszközök, matracok fertőtlenítése maga után! (Terem csere, szellőzetés…)
5. Csak az első alkalommal fogadjuk el a napijegyvásárlást. Utána már csak a bérletvásárlás lehetséges (5,10,20 alkalmas bérletek közül választhatsz). Ha mégis a napi jegyváltás mellett döntesz, ennek összege a következőképen alakul:
– Csoportos órára: 2000 Ft/alkalom,
– Korlátozott férőhelyes, eszközös csoportos órára: 2500 Ft/alkalom,
– Kondi terembe: 1800 Ft/alkalom.
6. CSAK a nappali tagozatos diákbérletet fogadjuk el! Bérletváltáskor mindig be kell mutatnod a recepción, hogy diákbérletet tudj váltani!
7. A csoportos órákra a bejelentkezés kötelező az aktuális edzőnél, hiszen kezdetben csak korlátozott létszámú csoportok indulhatnak (max 12-15 fő).
8. Csoportos óra lemondása az óra megkezdése előtt 4 órával lehetséges díjmentesen (írásban!), különben levonásra kerül az alkalom a bérletből.
9. A csoportos bérlet lejáratát meghosszabbítottuk további 5 nappal. (Aki még a karantén időszak miatt nem jár, azt természetesen megvárja a bérlete.)

A következő szabályozás 2020 május 4-től lép életbe!

Üdvözlettel,
Klein István, és a Royal Fitness csapata